Skocz do zawartości
Nerwica.com

Co teraz robisz?

Anja01

Rekomendowane odpowiedzi

Myślę o sobie... Niedawna próba samobójcza, codzienne chlanie. Wywalili mnie przez to z pracy. Przedwczoraj nachlałem się i naćpałem do kompletu. Wczoraj znowu powtórka z rozrywki, plus rozwaliłem sobie głupi łeb (celowo, o drzewo) i przypaliłem rękę. Też celowo. Nie wiem ile to jeszcze pociągnę...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 godzin temu, Purpurowy napisał(a):

Myślę o sobie... Niedawna próba samobójcza, codzienne chlanie. Wywalili mnie przez to z pracy. Przedwczoraj nachlałem się i naćpałem do kompletu. Wczoraj znowu powtórka z rozrywki, plus rozwaliłem sobie głupi łeb (celowo, o drzewo) i przypaliłem rękę. Też celowo. Nie wiem ile to jeszcze pociągnę...

Chlanie, ćpanie, praca... jak dla mnie nie brzmi to jeszcze najgorzej 🙃 tylko skąd ta chęć autodestrukcji? Aż tak życie daje w kość?

A ja piję spokojnie kawę i patrzę co tu się przez noc wyprawia.

Edytowane przez Fobic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 godzin temu, Maat napisał(a):

@Purpurowy,sam tego nie udzwigniesz.Zgłoś się jak najszybciej na terapię.Ja dzięki niej jestem trzeźwa.Nie odkładaj tego.

Pewnie. Byłem na terapii, wtedy pomogło. Tylko że picie nie jest moim jedynym, ani nawet największym problemem. Temat picia będzie wracał, jeśli nie ogarnę pozostałych problemów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

11 minut temu, Purpurowy napisał(a):

Być może, chociaż nie wiem czy cokolwiek ze mnie jeszcze będzie. Nie mogę nawet spać. Mam ochotę się pochlastać.

Próbuj chłopie, trzymam kciuki. Życie jest zbyt piękne, żeby je zmarnować. Na spanie sam biorę 2 x estazolam 2 mg i nawet takiemu wrakowi jak ja pomaga.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi