Skocz do zawartości
Nerwica.com

THC I LEKI ?

numero_uno

Rekomendowane odpowiedzi

paląc trawe dlugo normalny nie bedziesz. ze jest nieszkodliwa to mit wywołuje lęki lęki sie leczy jako chorobe więc jest szkodliwa

skopał bym ryj kazdemu palaczowi i dilerowi to debile inaczej sie nazwac tego nieda.tzw ziolo dobrze ze jest scigane i powinno byc z całą surowościa prawa! właśnie przez to ze wywołuje lęki. to bzdury nie jest to wyłącznie twoja sprawa co ze sobą zrobisz. to potem jest sprawa calej twojej rodziny lekarzy , psychiatrow itd. a czasami niestety zakładu pogrzebowego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

aux03, spokojnie, masz w sobie duużo agresji....ja tam znam kilku palaczy, znaczy, zapalą sobie od czasu do czasu i jakoś problemu z tym nie mają...nie trzeba wszystkiego mierzyć jedną miarą - w tym temacie już się wypowiadałam, z racji że jest to susptancja psychoaktywna nie powinno się jej łączyć z lekami...poza tym dalej będę twierdzić, że alkohol szybciej robi spustoszenie w organizmie i bardziej wpływa na psychikę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

aux03, spokojnie, masz w sobie duużo agresji....ja tam znam kilku palaczy, znaczy, zapalą sobie od czasu do czasu i jakoś problemu z tym nie mają...nie trzeba wszystkiego mierzyć jedną miarą - w tym temacie już się wypowiadałam, z racji że jest to susptancja psychoaktywna nie powinno się jej łączyć z lekami...poza tym dalej będę twierdzić, że alkohol szybciej robi spustoszenie w organizmie i bardziej wpływa na psychikę.

Dokładnie. Popieram Twoje zdanie.

Przez to że alkohol jest legalny to jest w porządku, a jak coś jest nielegalne to od razu jest złe. Uważam że gorszy jest alkohol od marihuany, spójrzcie ilu ludzi przegrało życie przez alkohol, ilu jest menelami, co stoją pod sklepem bądź leżą na ulicy nawaleni. I to jest OK?? Znam osoby które palą i nie przypominają tych żuli alkoholików, mają normalne życie, pracują, mają rodziny, nie zmarnowali sobie życia. A jeśli ktoś ma predyspozycje nerwicowe i od palenia ma lęki to powinien nie palić i już. Ale nie wszyscy mają te predyspozycje więc jeśli ktoś lubi zapalić i nic mu to nie szkodzi to jego wolna wola.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi