Skocz do zawartości
Nerwica.com

Pytanie do Admina/Moderacji

Astro

Rekomendowane odpowiedzi

@Verinia to chyba coś u Ciebie - jakiś problem, normalnie tak się nie dzieje, żeby posty się dublowały, ja przynajmniej nie zauważyłem. Zresztą jeśli tak się stanie - zgłoś zdublowany post do usunięcia, zamiast edytować. Natomiast jeśli w krótkim czasie napiszesz w jednym wątku kolejne posty - one faktycznie się połączą - takie są ustawienia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z jakiego powodu mój wątek w dziale Seksuologia został usunięty? Nie lubię pisać na darmo, poświęcam swój czas i uwagę na pisanie tu postów, więc oczekuję sensownej odpowiedzi. A nie czegoś w stylu ,,bo Twój post był nieodpowiedni, bo tak mi się wydawało" 🙄 Nie admini są od oceniania pisania postów na temat problemów. Nikogo nie obrażałam, nie złamałam regulaminu... Więc co do ch... 😡

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

42 minuty temu, Priscilla_126 napisał(a):

Z jakiego powodu mój wątek w dziale Seksuologia został usunięty? Nie lubię pisać na darmo, poświęcam swój czas i uwagę na pisanie tu postów, więc oczekuję sensownej odpowiedzi. A nie czegoś w stylu ,,bo Twój post był nieodpowiedni, bo tak mi się wydawało" 🙄 Nie admini są od oceniania pisania postów na temat problemów. Nikogo nie obrażałam, nie złamałam regulaminu... Więc co do ch... 😡

Dział seksuolgii dotyczy problemów natury seksualnej. Twój post nie został uznany w kategorii problemu. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 9.02.2025 o 16:13, Priscilla_126 napisał(a):

Nie admini są od oceniania pisania postów na temat problemów

Tutaj się mylisz. Jesteśmy na forum aby utrzymać porządek i pilnować forum. Twój post faktycznie może nikogo nie obraził, ale nie dotyczył też danego tematu. Są fora na których takie posty będą mile widziane, to forum zajmuje się trochę inną tematyką. Mam nadzieję że wiesz co mam na myśli. 

P.S. zastanawiam się nad innym twoim tematem założonym tutaj. Czego tak naprawdę szukasz na tym forum? Bo mam wrażenie że pomyliłaś strony i powinnaś wstawiać takie rzeczy na Tindera a nie tutaj. 

W dniu 23.01.2025 o 18:20, Verinia napisał(a):

Może coś faktycznie u mnie nie działa. Czyli lepiej zgłaszać  i to może przejść?

Wiesz może masz słaby internet. Ja kiedyś miałam podobnie. Mój internet kiepsko działał i czasami nacisnęłam dwa, trzy razy wyślij i tak się niestety działo. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

19 minut temu, Priscilla_126 napisał(a):

zamiast próby myślenia o wyjściu z tego

Czy ty uważasz że tego nie próbujemy zrobić? 😡

19 minut temu, Priscilla_126 napisał(a):

inne aspekty życia,

Inne aspekty życia według ciebie to seks. Zauważyłam to już dawno że cały Twój świat kręci się wokół tego. 

21 minut temu, Priscilla_126 napisał(a):

atrakcyjniejsza od ciebie

😂😂😂W którym miejscu 🤔

22 minuty temu, Priscilla_126 napisał(a):

Oprzytomniej kobieto, mamy 21 wiek.

I cyk ostrzeżenie z punktem 😁

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi