Skocz do zawartości
Nerwica.com

Naftan_Limes postanowił znów się leczyć i mieć towarzystwo forumowiczów.

naftan_limes

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Myślę, że post nadaje się jako przywitanie. Nie piszę już od długiego czasu. Nie chciałem robić z siebie chorego i postanowiłem mieć podejście humanistyczne. Niestety moja umysłowa ekwilibrystyka nic nie dała. Nie ważne co sobie myślałem i w co wierzyłem, objawy były te same. Należy uznać schizofrenię jako chorobę mózgu. Jest zupełnie niezależna od tego kim byłem i czego chciałem.

Dlatego chcę wrócić do pisania. Brakowało mi waszego towarzystwa i możliwości wysyłania informacji, a nie tylko pobierania ich.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi jest trudno dogodzić. Bardzo rzadko jakaś gra mnie wciąga. Ale czasem się udaje i mam mile spędzony czas.

Miałem się zainteresować indykami. Nie dość że tanie, to nie stanowią aż takie dużego wyzwania. To tak jakby jeść obiad, a nie jeść kolacji i śniadania. Małe gamingowe przystawki są jak najbardziej potrzebne.

Edytowane przez naftan_limes

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, naftan_limes napisał(a):

Mi jest trudno dogodzić. Bardzo rzadko jakaś gra mnie wciąga. Ale czasem się udaje i mam mile spędzony czas.

Miałem się zainteresować indykami. Nie dość że tanie, to nie stanowią aż takie dużego wyzwania. To tak jakby jeść obiad, a nie jeść kolacji i śniadania. Małe gamingowe przystawki są jak najbardziej potrzebne.

Ja przymierzam się do Genshin Impact.

Edytowane przez Grouchy Smurf

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi