Skocz do zawartości
Nerwica.com

Wymiana doświadczeń OCD/nerwica lękowa

MlodyKapi

Rekomendowane odpowiedzi

Szukam osób do wspólnej wymiany doświadczeń. Jak chodzi o ocd i zaburzenia lękowe to zdołałem już wbić wszystkie poziomy. Mam 20 lat na co dzień ćwiczę siłowo/robię wyczerpujące aeroby- tylko to może przynieść mi nie inwazyjny spokój. Co dzień staram się zdejmować narzucone ograniczenia, stosuję pełna suplementację minerałami, witaminami (głównie b) o ile pomaga mi to na większość dolegliwości o tyle wzmaga obsesję. Mam stack aminokwasów którym się ratuję, będę testował nową kombinacje która zapowiada się obiecująco. Teraz czekam na odzew z placówki, szukam psychiatry/psychologa który mógłby doradzić dopasowaną terapię. Nie wiem jak walczyć ze stresem, im więcej o nim myślę tym bardziej wysuwa się na pierwszy plan. Mój główny problem to lęk społeczny, nawiązywanie nowych znajomości idzie mi z trudem, tylko po modulatorach GABA mogę się poczuć przez moment jak człowiek. Wtedy nie mam najmniejszych problemów by nawiązać owocujący dialog. Bez kaleczenia mózgu psychotrzepami 600 mg teaniny przynosi mi ulgę, ale mimo to mam język związany na supeł. Dopiero po bezpośrednich agonitach gabaa/b czuje że mogę rozmawiać/zagadać/żyć, nigdy ich nie nadużywałem. Szukam wyjścia w którym bez czegokolwiek będę mógł się poruszać w ten sposób po planszy. Przewlekle napięcie mięśni jest ciężkim przeciwnikiem, w sytuacjach stresowych gdy niepotrzebnie o nim myślę dając mu  mocny napęd nieraz wpływa na mój chód. Chciałbym porozmawiać, powymieniac się podobnymi doświadczeniami. Osoby w każdym wieku Pv/lubuskie/dolnośląskie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi