Skocz do zawartości
Nerwica.com

Pytanie do osób które maja CHAD, zastanawia mnie czy też to mam, czy to po prostu depresja z nerwicą.

zaburzony88

Rekomendowane odpowiedzi

Znaczy rispolept, lekasz przepisal na zmiany nastrojow od nerwowosci po przez depresje i mowil ze moze to byc chAD, ale nie wie do konca, bo ubie tylko drazliwosc zwiekszona i jaki wewnetrzny niepokoj na przemian z 5 dniowymi depresjami. Na ocd to paroksetyne 20mg przepisal, bo mu mowilem ze na ocd dzialal ale nakrecal znowu za bardzo. Narazie kazal brac tydzien medikinet aby potwierdzic lub wykluczyc chad.  OCD u mnie wszystko rozregulowuje,  bo mam  natretne obrazy o tematyce seksualnej, moja glowa wkrecila sobie, ze bardziej podnieca mnie patrzenie na seks innych niz seks z zona😕 masakra 😕 non stop jakies natretne obrazy w glowie i reakcje w intymnych okolicach😕 nie zycze nikomu, gorszego gowna jako facet nue moglem miec a mialem juz ocd o tematyce krzywdzenia innych i religijnej. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do medikinet cr, to pobiore dluzej i zobacze, bo po jednej tabletce mam wrazenie ze to krotko dziala. Po 30minutach od zazycia do 1,5h minutach swietnie, minelo dzisiejszy wewnetrzny niepokoj, jalbym gdzies biegl, trzesiebie wewnetrzne, i to jakies takie nakrecenie, jakos tak przestalem myslec nawet o ocd. Dzieci jak krzyczaly, to mnie w ogole nie denerwowalo, jak zwykle.Po 1,5h mam wrazenie ze ocd wrocilo (objawy z organizmu i natretne rozmyslania, potwierdzania,sprwadzania) co juz popodowalo powrot lekkiego wewnetrznego napiecia, a po 3,5 h widze ze to chyba przestaje dzialac, bo znowu mnie blachostki zaczely denerwowac ale nadal brak tego duzego wewnetrznego niepokojuboraz trzesienia. Cos mi sie wydaje, ze to dziala jak pregabalina. Bo niej tez fajbie jak po piwku, ale krotko, wiec sie zastanawiam jak z tolerancja i uzaleznieniem z tym medikinet cr. Pregabalina, to przestawala dzialac szybko i musialem non stop zwiekszac dawke, az stwierdzilem, ze to jak narkotyk jest, wiec odstawilem.

Edytowane przez zaburzony88

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i lipa z medikinekt, wlasnie po 3 dniach stosowania medikinet 2x dziennie i paroksetyny 10 mg drastyczny spadek nastroju, zaczely sie mysli rezygnacyjne. Wedlug mnie to jednak chAD. Z tym ze ja sobie nie wyobrazam tak zyc do starosci. Zero stabilizacji. Zastanawiam sie czy wlaczyc dzisiaj rispplept czy pogorszy moj stan.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiedzcie mi czy ja mam jakis dziwny mózg? Rispolept pół tabletki i w nocy dostalem atakow ala psychozy w pół snie natretne myśli ze zabije siebie i rodzine i ze w sumie to dobrze. Takze chyba jednak zrezygnuje z tego leku na wieczor. Jak to ma tak dzialac to ja jednak podziekuje. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi