Skocz do zawartości
Nerwica.com

Trochę się zaniepokoiłam

ellaella01

Rekomendowane odpowiedzi

Wczoraj jak zwykle się masturbowałam ( robię to codziennie lub prawie codziennie zwykle przed spaniem ) i gdy ocierałam się o poduszkę łechtaczką ( tak jak często to robię ) to dochodząc po raz drugi gdy już zeszłam z poduszki po orgazmie poczułam skurcz w brzuchu. Intensywnie angażowałam mięśnie miednicy i brzucha dodatkowo byłam przed masturbacją napięta trochę przez inne wydarzenia tamtego dnia więc to dodatkowo mogło spotęgować. Przez kilkanaście minut czułam taki skurcz w brzuchu jakby mięśniowy który się nasilał przy mocnym ruchu itd...Jednak teraz rano nic już nie czuję przy oddawaniu moczu wszystko normalnie żadnych objawów już nie mam ( jedynie czuję że mięśnie brzucha są jeszcze troszkę wrażliwsze przez ten skurcz i potrzebują jeszcze z paru godzin może ale to uczucie jest tylko przy głębokim oddechu czy intensywnym ruchu i jest MINIMALNE ). Uważacie że się nie martwić ? Nigdy dotąd nie zdarzyła mi się taka sytuacja więc sądzę że to jednorazowe a robię od dawna. Dodam że po pierwszym orgazmie niczego takiego nie czułam dopiero po drugiej rundzie.

Edytowane przez ellaella01

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@ellaella01 znajdź sobie inne Forum na Twoje "problemy". Przypominam Ci po raz kolejny, że nie jest to właściwe dla Ciebie miejsce. Dział "Seksuologia" powstał tu raczej w związku z problemami psychicznymi związanymi z seksem, albo z problemami z seksem po lekach. Nie jesteśmy tu od porad w sprawie technik masturbacji ani spraw z tym związanych. Mam wrażenie, że Ciebie podnieca samo pisanie o tych sprawach - a może jesteś seksoholiczką skoro tyle o tym myślisz? Może o tym porozmawiamy? To by akurat pasowało tutaj

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

16 minut temu, Dryagan napisał(a):

@ellaella01 znajdź sobie inne Forum na Twoje "problemy". Przypominam Ci po raz kolejny, że nie jest to właściwe dla Ciebie miejsce. Dział "Seksuologia" powstał tu raczej w związku z problemami psychicznymi związanymi z seksem, albo z problemami z seksem po lekach. Nie jesteśmy tu od porad w sprawie technik masturbacji ani spraw z tym związanych. Mam wrażenie, że Ciebie podnieca samo pisanie o tych sprawach - a może jesteś seksoholiczką skoro tyle o tym myślisz? Może o tym porozmawiamy? To by akurat pasowało tutaj

Bardzo dziękuję za miłą i przyjazną odpowiedź. Jako administrator naprawdę powinieneś nauczyć się choć odrobiny kultury i większego szacunku do drugiego człowieka. Nie jest to w ogóle forum dla mnie skoro jestem przywitana w tak niemiły sposób. Pisanie o danym temacie związanym Z SEKSUALNOŚCIĄ w dziale "seksuologia" oznacza że jest się seksoholikiem ? To że chcę się czymś podzielić i wysłuchać zdania innych oznacza że jestem zboczona ? Myślę że forum zdrowotne powinno być delikatne i przyjazne dla użytkowników. I skąd miałam wiedzieć co chcesz aby zamieszczać ? Skąd mam wiedzieć co ci się nie spodoba lub co cię zdenerwuje ? Niby na forach temat seksu nie jest tabu i można śmiało robić na ten temat dyskusje i rozwiewać swoje wątpliwości.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@ellaella01 nie napisałem, że jesteś zboczona, po prostu sugeruję inne Forum niż Nerwica.com. Na ABC zdrowie są Fora, które są odpowiedniejsze dla Ciebie. Na Forum psychologicznym moglibyśmy porozmawiać, gdybyś miała problem psychologiczny z seksem - czyli np. seksoholizm. Temat seksu nie jest tematem tabu, ale Twoje rozważania nie mieszczą się w tematyce Forum. A obrażanie administratora może dla Ciebie poskutkować ostem albo banem, na razie jeszcze dam Ci szansę - jednak dyskusja ze mną nie jest wskazana. Za chwilę temat wyląduje w koszu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

49 minut temu, ellaella01 napisał(a):

Bardzo dziękuję za miłą i przyjazną odpowiedź. Jako administrator naprawdę powinieneś

Chodziło chyba bardziej o sposób w jaki o tym wszystkim piszesz, trochę taki zafascynowany i nazbyt szczegółowy. Jesteś bardzo młoda osobą i to jest coś dla Ciebie nowego, ale pytasz się raczej nie o rzeczy związane z psychologią. Nikt nie chce Cię urazić, jest tu tylko pewne niezrozumienie się.

A co do odpowiedzi, to energia seksualna zwłaszcza orgazm wymaga dużej ilości energii, która nie bierze się znikąd np. z powietrza tylko wytwarza ją nasze ciało. Kiedy jesteś bardzo zmęczona, to na pewno nie masz ochoty bawić się w ten sposób zbyt długo. Wygląda że osiągnęłaś swój maksymalny limit, bo organizm daje Ci już jakiś sygnał.

Może i doświadczasz relaksu, ale w tym czasie niektóre mięśnie są bardzo napięte, mocno pracują i potrzebują też czasu na regenerację, inaczej pojawia się nieprzyjemny skurcz lub nawet ból. To przechodzi jak opisujesz, ale może poszukasz sobie innych sposobów na codzienny relaks ponieważ może się to powtarzać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, Dryagan napisał(a):

@ellaella01 nie napisałem, że jesteś zboczona, po prostu sugeruję inne Forum niż Nerwica.com. Na ABC zdrowie są Fora, które są odpowiedniejsze dla Ciebie. Na Forum psychologicznym moglibyśmy porozmawiać, gdybyś miała problem psychologiczny z seksem - czyli np. seksoholizm. Temat seksu nie jest tematem tabu, ale Twoje rozważania nie mieszczą się w tematyce Forum. A obrażanie administratora może dla Ciebie poskutkować ostem albo banem, na razie jeszcze dam Ci szansę - jednak dyskusja ze mną nie jest wskazana. Za chwilę temat wyląduje w koszu

Nie chcę cię obrażać. Po prostu wyrażam swoją opinię. A nie uważasz że tekst "Obrażanie administratora może dla ciebie poskutkować..." w sytuacji kiedy ty też byłeś do mnie niemiły nie brzmi kiepsko ? Albo "dyskusja ze mną nie jest wskazana" ? Uważam że wszyscy jesteśmy równi i generalnie obydwoje powinniśmy być dla siebie mili - i ja i ty.

2 minuty temu, Relfi napisał(a):

Chodziło chyba bardziej o sposób w jaki o tym wszystkim piszesz, trochę taki zafascynowany i nazbyt szczegółowy. Jesteś bardzo młoda osobą i to jest coś dla Ciebie nowego, ale pytasz się raczej nie o rzeczy związane z psychologią. Nikt nie chce Cię urazić, jest tu tylko pewne niezrozumienie się.

A co do odpowiedzi, to energia seksualna zwłaszcza orgazm wymaga dużej ilości energii, która nie bierze się znikąd np. z powietrza tylko wytwarza ją nasze ciało. Kiedy jesteś bardzo zmęczona, to na pewno nie masz ochoty bawić się w ten sposób zbyt długo. Wygląda że osiągnęłaś swój maksymalny limit, bo organizm daje Ci już jakiś sygnał.

Może i doświadczasz relaksu, ale w tym czasie niektóre mięśnie są bardzo napięte, mocno pracują i potrzebują też czasu na regenerację, inaczej pojawia się nieprzyjemny skurcz lub nawet ból. To przechodzi jak opisujesz, ale może poszukasz sobie innych sposobów na codzienny relaks ponieważ może się to powtarzać.

Nigdy dotąd mi się to nie zdarzało. To był pierwszy raz a robię to codziennie od dawien dawna. Dlatego sądzę że nie ma sensu rezygnować z codziennej masturbacji jeśli sprawia mi to przyjemność.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi