Skocz do zawartości
Nerwica.com

Autyzm i uszkodzenia mózgu

Rekomendowane odpowiedzi

Mam już 28 lat i mam autyzm atypowy i iloraz inteligencji na pograniczu funkcjonowania intelektualnego 75IQ ,oraz uszkodzenia mózgu związane z niedotlenieniem mózgu.Nie radzę sobie w życiu pracuje w zakładzie aktywności zawodowej i nigdy nie miałem kolegów ani koleżanek.W szkołę dawno temu sobie nie radziłem .Mam problemy z utrzymaniem pracy, problemy przyznaniem renty ,problemy z utrzymaniem, nie mam żadnej pomocy szukałem wszędzie i nie umiem się dalej utrzymać .Nie mam żadnej pomocy ze strony rodziców .Funkcjonuje jak z....j...E...B genetyczny.Choroba zniszczyła mi życie całą młodość oraz życie nie umiem się wcale utrzymać .Nie umiem wypełnić papierów urzędowych .Moje życie to wielkie gówno które pamiętam od początku .Nie mam żadnego wykształcenia ani nikt mnie nie przyjmie do pracy.Serio to wolałbym się nie urodzić nie wiem po co w ogóle żyje skoro jestem wykluczony z życia.Nie nadaje się do społeczeństwa .Wyląduje na ulicy niestety takie już jest moje życie .Nikogo nie spotkałem z osobami którzy mają podobny problem .Żaden pracodawca takiego głąba jak ja wogole nie przyjmie do pracy .Myślałem ,że orzeczenie ułatwi mi sprawę niestety nie ułatwiło sprawy.Nie mam nawet orzeczenia na stałe .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi