Skocz do zawartości
Nerwica.com

Czy to nerwica? Pomocy

Dzurek22

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich serdecznie. Mam problem otóż 2 tygodnie temu zdiagnozowano u mnie zapalenie osierdzia [bardzo wtedy się przestraszyłem] nie mogłem wyłapać tchu wręcz się dusiłem, karetka zabrała mnie co szpitala. Po 2 tyg byłem na wizycie lekarz stwierdził że zapalenie osierdzia ładnie się wygoilo i stwierdził brak płynu w osierdziu. Bol u uczucie ciężkości nadal nie odpuszczał więc pojechałem na sor tam porobili mi badania rtg klatki krew serce itd nic nie wykazało... Lekarz stwierdził że może być to na tle nerwowym i przypisał mi pramolan 4 x dziennie biorę juz go tydzień i poprawy nie ma. Dalej dusi mnie w klatce, non stop przesiaduje na forum szukając rozwiązania problemu. Dodam że mam też wysoki puls. Całymi dniami się z tym mecze, boję się wyjść na spacer gdyż obawiam się że te duszności przerodza się w coś gorszego. Jestem cieniem siebie. Czy ktoś miał podobnie? I czy to może być nerwica? Staram się o tym nie myśleć ale nie daje rady cały czas czuje uczucie ucisku w klatce. Pomocy forumowicze. Co mam robić dalej? Dziękuję za wszystkie odpowiedzi. Pozdrawiam. Przemek 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Regulamin zabrania diagnozować i polecać itp itd. Po prostu idź do rodzinnego i powiedz mu to co napisałeś jak masz kaskę to szybko prywatnie do psychiatry i to mu powiedz. Na koniec wielka szkoda że pramolan na ciebie nie działa jak wynika z twojego opisu. Mnie swego czasu jedna tabletka uspokajała prawie na cały dzień.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi