Skocz do zawartości
Nerwica.com

Brak zainteresowania od kobiet

Rekomendowane odpowiedzi

9 minut temu, User1903 napisał(a):

@DEPERS

Ja do tej pory nie poznałem tutaj odpowiedzi, czemu ja muszę wykonać pierwszy zawsze, a nie może to jakaś dziewczyna. 

Dostałeś , tylko nie możesz się z tym pogodzić, że nawet głupi paw musi pomachać piórkami, żeby pawica nadstawiła dupy. Paniom też mówisz, że Ty tylko leżysz, a one mają skakać? Takie geny i takie wychowanie kulturowe, że nie zawsze, ale to faceta urzeka kobieta i zaczyna się o nią starać, a paw nie posypie pszenicy samicy żeby się nadstawiła. Jesteś niżej niż zwierzęta? Twój sposób na kobietę mogę śmiało porównać z pierwszym samochodem którym się jeździ po zdaniu prawka, jeśli będzie z automatyczną skrzynią biegów, to już się manualem nie chce jeździć, dlaczego? Bo jest nie wygodnie, trzeba sprzęgło i wachlować i tak Ty poszedłeś na swój pierwszy raz do dziwki, którą nazywasz studentką (One wszystkie studiują) i jest Ci z tym bardzo wygodnie i Ty nie zamierzasz tego zmienić, bo trzeba by się było starać i argumentujesz sobie, że Ty nie i już. I tym pisaniem wręcz kobiety od siebie odpychasz, a może byś złapał nawet tutaj z jakąś kontakt i kto wie. No, ale taką postawą no to jedynie Panie za 🤑

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

11 minut temu, User1903 napisał(a):

@DEPERS

No nie muszę, ale miło byłoby by druga strona coś dala od siebie pierwsza, bo do tej pory była jednostajna "transakcja". 

Jak płacisz kartą , to terminal też przyciągasz do karty, bo czemu masz kartę zbliżać do terminalu? Przeciez to oni chcą Ci coś sprzedać

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

47 minut temu, Kawa Szatana napisał(a):

Nie musisz. Inni ludzie mają gdzieś, czy będziesz w związku czy nie. Powinieneś wykonać ten pierwszy krok dla samego siebie, bo z tego co piszesz, chcesz kogoś poznać.

Ale pięknie to spuentowales. Wgl dobrze się Ciebie czyta;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, User1903 napisał(a):

@DEPERS

Jak nawiązujesz tak do zwierząt, to z tego co pamiętam, to samica szympansa bonobo sama częściej inicjuje. 

Bosz ale samica szympansa bonobo jest w mniejszości w świecie samic. Ja jestem samica szympansa bonobo bo mi się zdarza zagadać, ale większość dziewczyn nie zagaduje. To takie trudne pojąć? Sam to wiesz, a sie kłócisz 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

23 minuty temu, User1903 napisał(a):

@DEPERS

Jak nawiązujesz tak do zwierząt, to z tego co pamiętam, to samica szympansa bonobo sama częściej inicjuje. 

I odpowiadasz tylko wygodnie. Wczoraj mi się chciało z Ciebie śmiać w pozytywnym tego słowa znaczeniu, dziś już mi Ciebie żal, dlatego przestaję pisać, zanim zacznę Tobą gardzić. Jesteś taki mądry, a nie umiesz, znaczy nie chce Ci się zabiegać, czekaj, chodź na dziwki. Dumny z Ciebie facet, wiele w życiu osiągniesz swoim tokiem rozumowania. Dobranoc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, User1903 napisał(a):

@Kawa Szatana

Akurat moja rodzinka miejscowość, co jest ~ 50 tyś ludzi, ale każdy ucieka z młodych. Obecnie jestem za granicą, w celach zarobkowych, ale potem uderzam w duże miasto. Większe perspektywy.

Z takim podejściem to i w LA nic nie zdziałasz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, User1903 napisał(a):

@Kawa Szatana

Akurat moja rodzinka miejscowość, co jest ~ 50 tyś ludzi, ale każdy ucieka z młodych. Obecnie jestem za granicą, w celach zarobkowych, ale potem uderzam w duże miasto. Większe perspektywy.

I większy wybór i większą konkurencja;) w takim dużym mieście to dopiero łatwo się wtopić w tłum. No ale tam moze zaczną na ciebie co-ja-paczeć

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 14.09.2023 o 16:37, Melodiaa napisał(a):

Cóż za niedojrzałość...kierowanie swoim szczęściem poprzez opinie innych. 

Sporo ludzi takich jest.

W dniu 14.09.2023 o 17:20, cynthia napisał(a):

Ja umiem, a Pan umie?

Bo wszystko wina kobiet znowu :D weź się koleś ogarnij, bo twoje seksistowskie zapędy powodują u mnie mdłości.

A ko mi zarzucił uogólnianie? Ty. A co napisałem? Więc wychodzi na to, że nie umiesz czytać ze zrozumieniem.

Dlaczego idziesz w zapartę? I dlaczego mnie próbujesz obrazić, nazywając mnie seksistą bez dowodów na to?

Widząc jaki punkt przyjęłaś od początku, czyli stronniczy wobec mnie, to... może to Ty jesteś seksistką?

W dniu 14.09.2023 o 18:11, Dalja napisał(a):

@dominicov   polskich kobiet jest pewnie z 20 milionów, ale to nie wina autora tylko Polek:D bo się nie uśmiechają do niego:D:D

Tak. W normalnym kraju, kiedy ktoś Ci się podoba wysyłasz do niego znak, że Ci się podoba.

W nienormalnym, robisz żeby się domyślił. Albo co gorsza manipulujesz osobami, żeby go zmusić. 

Cytat

I dobrze ze się odezwałeś, bo znalazłeś rozwiązanie dla autora - Jedz do Niemiec autorze!!!

W Czechach też się laski potrafiły uśmiechać. Umiesz nam wyjaśnić czemu?

Cytat

I w dodatku sprawiłeś ze autor wszystkim tutaj wyda się mądrzejszy;)

Mam teraz ci zaklaskać? Stawiasz jakieś tezy bez dowodzenia i uważasz, żę ci każdy będzie bił brawo?

Cytat

Nawet ciężko się odnieść do tego co ty wypisujesz, to jest tak odklejone.

Co jest według ciebie odklejone? Faceci z klinefelterem? Specjalnie starałem się przytaczać fakty, a nie opinie żeby ktoś niezbyt refleksyjny mógł się do nich odnieść. Tak jak koleżanka nie złapała aluzji i nadal bije pianę do tego... 

Cytat

A ja napisałam ze wzrost nie świadczy o atrakcyjności, wysoki jest tylko zaletą:) np. rodziny twoich przeszlo 185 centymetrowych koleżanek będą mogły spać w nocy

Czyli nie będziesz międlić tematu jak z tymi Niemkami? Bo odnoszę wrażenie, że to cię najbardziej boli.

Że zagraniczne kobiety są lepsze. Lepsze w sensie charakteru i... ładniejsze. Np. Turczynki, Włoszki, Greczynki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, dominicov napisał(a):

. A co napisałem?

Więc wychodzi na to, że nie umiesz czytać ze zrozumieniem.

Że zagraniczne kobiety są lepsze.

4 minuty temu, dominicov napisał(a):

I dlaczego mnie próbujesz obrazić, nazywając mnie seksistą bez dowodów na to?

Sam się podsumowałeś...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@cynthia A co CIę tak bolą w ogóle cudze preferencje? 

Bo tutaj napisałem, że zagraniczne kobiety są lepsze. I jest to moja osobista obserwacja i preferencja co do zagranicznych kobiet. 

A wcześniej co napisałem? To już zapomniałaś, czy wyparłaś? Napisałem w alegorii, że "niektóre kobiety wolą czekoladę pikantną a niektóre słodką". Parafrazując moje słowa. Więc cytat na górze nie świadczy w żaden sposób o uogólnianiu, tylko o właśnie o osobistych preferencjach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, dominicov napisał(a):

Że zagraniczne kobiety są lepsze. Lepsze w sensie charakteru i... ładniejsze. Np. Turczynki, Włoszki, Greczynki.

Ładniejsze bo się usmiechają zapewne. Polki do przystojniaków też się uśmiechają. A za granicą no cóż, widziałeś włocha, greka, albo turka? No jak ktoś lubi żółte to gra gitara. Ja się nie dziwie, że za granicą kobiety uśmiechają się do polaków, bo są przystojni, a w Polsce żeby dostać uśmiech od kobiety trza być level wyżej, bo są przyzwyczajone do przystojniaków i trza mieć to coś, blask w oczach. Więc pewnie dlatego się w Polsce do Ciebie nie uśmiechają. No, ale to tylko moje zdanie, za to jakie logiczne:) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, dominicov napisał(a):

Tak. W normalnym kraju, kiedy ktoś Ci się podoba wysyłasz do niego znak, że Ci się podoba.

W nienormalnym, robisz żeby się domyślił. Albo co gorsza manipulujesz osobami, żeby go zmusić. 

Nie. A czym jest normalny kraj? W emiratach kobieta ma burke na twarzy więc się nie uśmiechnie do ciebie nawet jeśli się jej podobasz. A gdyby tak by zrobila pewnie by ją ukamieniowali. Ale to nie jest normalny kraj a może nie jest normalny dla nas? Możesz zarzucać co najwyżej nieśmiałość Polkom czy tam sukowatosc na twarzy a nie oceniać pod tym kątem kraj. A tak na logikę, to widocznie Polki nie muszą się szczerzyć do facetów żeby zwrócić ich uwagę. Mają zainteresowania pod dostatkiem:) Ale dobrze ze w innych krajach kobiety muszą się uśmiechać, to ty i autor macie szansę na zdobycie kobiety:p

W Czechach też się laski potrafiły uśmiechać. Umiesz nam wyjaśnić czemu?

Niech zgadnę bo bakaja tony zielska?? 🤣🤣🤣

Mam teraz ci zaklaskać? Stawiasz jakieś tezy bez dowodzenia i uważasz, żę ci każdy będzie bił brawo?

Oczywiście że tak mi się tylko bije brawo

Co jest według ciebie odklejone? Faceci z klinefelterem? Specjalnie starałem się przytaczać fakty, a nie opinie żeby ktoś niezbyt refleksyjny mógł się do nich odnieść. Tak jak koleżanka nie złapała aluzji i nadal bije pianę do tego... 

Nie pamiętam już ale dalej możesz robić z siebie to co robisz. Sprawiasz że się usmiecham

Czyli nie będziesz międlić tematu jak z tymi Niemkami? Bo odnoszę wrażenie, że to cię najbardziej boli.

Oo też jestem fanem urody południowej. Jak chyba każdy. Ale to wiesz, to czy ktoś jest ładny czy brzydki raczej nie ma związku z narodowością tylko jego wyglądem:) rysy twarzy itp Czy mnie boli że Niemki są w większości brzydkie? No hm trochę szkoda

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi