Skocz do zawartości
Nerwica.com

Poznajmy się po oczach

tarantula

Rekomendowane odpowiedzi

2 godziny temu, alone05 napisał:

tarantula, jakie piękne, brązowe oczy, bardzo mi się podobają

@tarantula

@alone05 nie chcesz pochwalić się swoimi? ;)

Ach, oczy to piękna rzecz, nie ma brzydkich oczu, kazde są zwierciadłem duszy, a powiedzialabym nawet wiecej - naszego życia. I podobno oczy nie umieją kłamać... Podobne zdanie mam o zmarszczkach, ludzie przeżywają gdy się starzeją, a każda zmarszczka jest jak zapis wszystkich trudów jakie dzielnie znosimy całe życie. To jest piękne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Palkrolik
6 godzin temu, Dalja napisał:

Podobne zdanie mam o zmarszczkach, ludzie przeżywają gdy się starzeją, a każda zmarszczka jest jak zapis wszystkich trudów jakie dzielnie znosimy całe życie. To

A co powiesz o bliznach ? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 godziny temu, Palkrolik napisał:

A co powiesz o bliznach ? 

Alez to to samo. Tak samo to odbicie tego, cosmy przezyli. Blizny to mi sie nawet podobaja, kiedys nawet zazdroscilam blizny na policzku kolezance 😂 ledwie widoczna, ale jej wiadomo przeszkadzala... i jakos usunela. A byla taka urocza, ledwie widoczna ryska na policzku. Oczywiscie nie chce urazić nikogo, pewnie ze są blizny które szpecą, i dobrze rozumiem czemu przeszkadzaja i ludzie operują.

Ulalaaaa tez sie zgadzam @Sayurii

Rowniez arabskie czarne ładne @tarantula

i jeszcze takie ładne  @Melodiaa ooo tak, wyglądają wręcz jak z obrazka!! 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Palkrolik
7 minut temu, Dalja napisał:

Blizny to mi sie nawet podobaja

Ja się swojej wstydzę bo naprawdę mogę wywoływać dziwne reakcje u ludzi. Dlatego kocham Full Capy. 

A co do zdjęć oczu. Wszystkie trzeźwe oczy są piękne.

url.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Robinmario

A to już zależy o co dokładnie pytasz.

Bo i tak i nie, chociaż szybciej przyswajam informacje które są przedstawiane w formacie ilustracji.

Lubię też zachwycać się pięknem przyrody, i dostrzegać to na co reszta nie zwróciłaby nawet uwagi, może to dlatego kiedyś rysowałam czy też kończyłam kierunek architektury krajobrazu. 

Ale czy ja wiem czy 'duże' oczy to wyznacznik wzrokowca 🤔 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 godzin temu, Robinmario napisał:

@Sayurii

Taką opinię kiedyś słyszałem , że duże oczy są po coś , że osoba z dużymi oczami właśnie zwraca większa uwagę na formę , lubi szczegóły , że to nawet po jej stylu ubierania widać . Nosisz kapelusze np. ? 

Ja mam duże oczy, ale jestem zdecydowanie słuchowcem. Naukowiec który tą teze przedstawił chyba nie był poważny :D:D:D Duże czy male oczy czy skosne czy nie wiem jakie to tylko i wylacznie efekt przekazanych genow. Predyspozycje do przyswajania informacji to musza sie "kryc" gdzies w naszym mozgu. Nie w wielkosci oczu...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi