Skocz do zawartości
Nerwica.com

PAROKSETYNA (Arketis, ParoGen, Paroxetine Aurovitas, Paroxinor, Paxtin, Rexetin, Seroxat, Xetanor)

Ania

Rekomendowane odpowiedzi

Kalebx3 wybacz ale Twoją opinię o paroksetynie można zignorować bo jak można ocenić działanie leku gdy bierze się go z tak "egzotycznymi" dodatkami. Nie wiesz przecież czy te dodatki nie ratują Cię właśnie przed stanem zombifikacji po paroksetynie. Żeby ocenić lek trzeba by go brać samego przez dłuższy czas. Brałem tak paroksetynę w dawkąch 20-60 mg raz przez 7 miesięcy a drugi przez 5,5 miesiąca i na mnie działał bardzo zombifikująco.

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Luki_Nerwusik, Niech w końcu przestanie jeździć w środku nocy na parking, a później trolić do popołudnia, to i leki nasenne nie będą potrzebne :P

-- 26 mar 2014, o 13:38 --

Kalebx3 wybacz ale Twoją opinię o paroksetynie można zignorować bo jak można ocenić działanie leku gdy bierze się go z tak "egzotycznymi" dodatkami. Nie wiesz przecież czy te dodatki nie ratują Cię właśnie przed stanem zombifikacji po paroksetynie. Żeby ocenić lek trzeba by go brać samego przez dłuższy czas.

i do tego tak małą dawkę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kalebx3 wybacz ale Twoją opinię o paroksetynie można zignorować bo jak można ocenić działanie leku gdy bierze się go z tak "egzotycznymi" dodatkami. Nie wiesz przecież czy te dodatki nie ratują Cię właśnie przed stanem zombifikacji po paroksetynie. Żeby ocenić lek trzeba by go brać samego przez dłuższy czas. Brałem tak paroksetynę w dawkąch 20-60 mg raz przez 7 miesięcy a drugi przez 5,5 miesiąca i na mnie działał bardzo zombifikująco.

Ale mozna dzieki takiej opinii przypuszczac ze dodanie do paro odpowiednich lekow jest w stanie zapobiec zobojetnieniu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przecież otwarcie pisał w postach o tym. Poza tym nawet zdobycie metylofenidatu nie jest taką prostą sprawą, zapytaj lekarza z ciekawości czy Ci przepisze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przecież otwarcie pisał w postach o tym. Poza tym nawet zdobycie metylofenidatu nie jest taką prostą sprawą, zapytaj lekarza z ciekawości czy Ci przepisze.

Co pisal?ze bierze to 4 lata z paro i dzieki temu nie ma zamuly?mi chodzi o leki ktore bierze stale do paro a nie jakierj dorazne uzywki ktore nic nie maja do tematu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi