Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

Dryagan

Rekomendowane odpowiedzi

@Liber8 przeczytałam. Moja świętej pamięci babcia ze strony mamy też była uzależniona od klona. Brała garściami. Dlatego ja tak bardzo unikam wszelkich używek/ substancji uzależniających. Wyjątkowo w psychiatryku ze 3 razy wzięłam benzo, bo mi wcisnęli jak miałam napad myśli autoagresywnych.

Teraz przeczytałam, że w UK 24-latek zmarł po półmaratonie. I na fejsie od razu gównoburza, jakie to bieganie jest okropne. Za chwilę znowu będą teksty, że rodzina powinna pokryć koszty leczenia, skoro dobrowolnie biegał. Idąc tym tokiem myślenia, alkoholik też powinien płacić za leczenie, pacjent z grypą też, bo przecież nie włożył szalika i choruje na własne życzenie. I porody może jeszcze powinny być płatne. Ależ ci ludzie głupoty wypisują.

A bieganie jest super. Więcej ludzi umiera na nowotwory, w wypadkach komunikacyjnych i w wyniku samobójstw, niż od biegania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ludziom wyłącza się myślenie.

Po co ruszyć dupę i zacząć zmiany od siebie, najprościej iść do apteki.

W pracy też mam znajomą,jej synowie biegają i uprawiają karate.

"Bieganie obciąża stawy,a z karate to oni nic nie mają".

Myślę, że jednak w średniowieczu ludzie byli bardziej oświeceni.

I bez internetu.😔

Kolega z pracy nagle się obudził,bo mu wątroba zaczęła wysiadać, głównie od picia.No ten to chociaż się obudził.I wiecie,czego nie wolno mu jeść?Zupek chińskich!😁

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

16 godzin temu, mienta napisał(a):

Dzisiaj w aptece starsza kobieta kupowała na receptę Klonazepam na cały miesiąc. Skomentowała to, że dobrze jej się po tym śpi. Czaicie? Co ci lekarze wyczyniają...

Ja już pisałam w innym wątku, że mój dziadek bierze klona od 10 lat. 😄

Chciał, żebym mu załatwiła, bo mu się kończy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Verinia napisał(a):

Ja już pisałam w innym wątku, że mój dziadek bierze klona od 10 lat. 😄

Chciał, żebym mu załatwiła, bo mu się kończy.

A mówi się, że narkomanami są przeważnie młodzi ludzie. A tu proszę, silne narkotyki i to całkiem legalnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

23 godziny temu, mienta napisał(a):

A bieganie jest super. Więcej ludzi umiera na nowotwory, w wypadkach komunikacyjnych i w wyniku samobójstw, niż od biegania.

Ja raz od biegania na wf w szkole dostałem takiej zadyszki, że zemdlałem... 😁

20 godzin temu, mienta napisał(a):

A mówi się, że narkomanami są przeważnie młodzi ludzie. A tu proszę, silne narkotyki i to całkiem legalnie.

Kiedyś nie było takiej świadomości na temat uzależnienia od benzo zarówno wśród lekarzy jak i pacjentów, nie bez powodu wśród ćpunów istnieje przekonanie "chcesz benzo - idź do starego lekarza". Dzisiaj lekarze podchodzą do tego z dużą ostrożnością, kiedyś przepisywali benzo ludziom latami lekką ręką.

Edytowane przez Raccoon

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi