Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

Dryagan

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 31.08.2024 o 14:28, Fobic napisał(a):

bo to nie pierwsze lepsze forum i ma swoje ściśle określone zasady, których trzeba się trzymać,

Pięknie powiedziane...staramy się dbać o użytkowników 🥰 Nawet jak się buntują to jest to w trosce o ich zdrowie :bezradny:

W dniu 31.08.2024 o 14:49, Dryagan napisał(a):

@Fobic admin/mod też człowiek i z ludu forumowego wyszedł 😄

Owszem...bez osta i nawet upomnienia słownego :mrgreen: Trzeba wiedzieć jak drzeć koty 😎

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, Dryagan napisał(a):

@Raccoon ranki już nie takie upalne jak latem, u mnie w pracy nadal trochę za gorąco, ale poranny spacer był ok.

Przecież nadal jest lato 😆

Dla mnie upały to jest piekło na ziemi, nie mam siły, mam zadyszkę, duszno mi :( Picie kilku litrów wody dziennie nawet wtedy nie pomaga. Więc jak nie muszę, to unikam wychodzenia na tą patelnię.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja zasadniczo też nie lubię upałów. Najbardziej przeszkadza mi jednak duchota i brak klimy w pomieszczeniach, w których muszę pracować. Do szału mnie doprowadza jak się spocę i nie mam jak wziąć prysznica. No cóż... taki life. Pracować trzeba, radosny czas urlopowy minął

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie największym sukcesem  jest to, że myje się, wstaje trochę złóżka, czasem wychodzę z domu. Jak ja marzę o normalnym życiu, bez lęku, natręctw i depresji😪

5 minut temu, lorana napisał(a):

Dla mnie największym sukcesem  jest to, że myje się, wstaje trochę złóżka, czasem wychodzę z domu. Jak ja marzę o normalnym życiu, bez lęku, natręctw i depresji😪

Wiecie, czy na otwarte oddziały terapeutyczne przyjmują osoby z depresją i zaburzeniami pamięci? Ja po ew nie pamiętam czasem całych dni, 15 lat choroby i różne oddziały dzienne terapie i ja nie pamiętam więszości, o czym tam była mowa. Nie mam problemu z funkcjonowaniem tak ogólnie, tylko ta niepamięć wsteczna jest okropna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 godziny temu, Liber8 napisał(a):

U mnie w górach ochłodzenie już od jutra :D 

Ojej ochłodzenie :D Nie wychodzę z domu gdy tak grzeje. Choć dziś wypad mam w okolice Opola rekreacyjnie :mrgreen:

29 minut temu, Maat napisał(a):

Góry... zazdroszczę.

Cześć wszystkim!

Cześć :D Też popatrzyłabym na góry ale chodzić mi się ostatnio nie chce :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 godziny temu, Melodiaa napisał(a):

Choć dziś wypad mam w okolice Opola rekreacyjnie :mrgreen:

Udanego wypadu 😘😁

3 godziny temu, Maat napisał(a):

Kocham góry.

No to pięknie, następny zlot forumowy w górach, najlepiej u mnie :D :D 

Miałem dziś iść na dożynki, ale będę spędzał czas z bliskimi. Na dożynkach piwo po 15 zł,  jakieś placki daremne po 20 zł, do tego tłumy chętnych by to konsumować. W domowej atmosferze będzie spożywany obiadek i 🍺 😇.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi