Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

Dryagan

Rekomendowane odpowiedzi

@Jurecki,potrzeba przede wszystkim, żebyś porozmawiał z lekarzem,a nie się tak męczył!

A w drugiej kolejności leki.Może zmienić?Ale to z psychiatrą trzeba rozmawiać,na co ty czekasz?

Wiem, że masz wszystkiego dość.

No i dlatego trzeba znaleźć numer telefonu, wybrać go, umówić się na konkretny dzień i godzinę i pójść.

Możesz to potraktować jako zadanie ode mnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja to standartowo różne "perypetie" (groźne dla życia, zdrowia i mojego otoczenia) Dzięki @Maatże pytasz. Chciałem zmienić lekarkę (obecnego lekarza wybrałem, bo jako jedyny był dostępny z marszu, a potrzebowałem skierowania na detoks) On dopiero robi specjalizację. No ale i tak nie mieszkam już w tamtych okolicach, to wiadomo, trzeba szukać tu na miejscu. I jest w najbliższym mieście, raptem 30km dalej podobno ogarnięta babeczka. Tylko czas czekania do niej - do lipca. Jeśli wystawi mi skierowanie na terapię, to jeszcze kilka miesięcy czekania...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cholerne pyłki. Dostałam we wtorek takich duszności w pracy że już powoli mi się robiło czarno przed oczami za kierownicą. Zjechałem na bok, prawie wpadłem w rów. Wziąłem inhalator, zadzwoniłem do szefa ledwo mówiąc. Trochę przeszło, ale kazał mi iść do domu i odpoczywać. Prawie cały tydzień na L4. Dzisiejszy deszcz był błogosławieństwem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi