Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

Dryagan

Rekomendowane odpowiedzi

Obudziłam się po niecałych 4 godzinach snu. Miałam jakiś porypany sen z morderstwem. Dodatkowo jak sie obudziłam to wydaje mi się, że byłam nadwrażliwa na dźwięki z zewnątrz, od sąsiadów i się wystraszyłam czy ze mną wszystko ok. Teraz juz kończę śniadanie. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dostałam zaproszenie na rozmowę kwalifikacyjną online. Myślę że mój komputer nie jest na to gotowy. Mam dwa wyjścia, albo ogarnę kompa żeby tak nie zamulał albo przeprowadzę tę rozmowę przez komórkę, co wydaje mi się trochę mało profesjonalne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niby tak ale to rozmowa do korpo i praca przy komputerze wiedz troche dziwne byłoby alikowanie qnie majac kompa.

Próbowałam odnistalowac teams bo mi nie działała ale mój komputer nawet z tym nie dał rady, wiec pewnie i tak stanie na telefonie.

Musze zrobic recovery czy jakos tak, ale byly zostawil pendrive z tym w USA i tak sie skończyło to naprawianie ze nic nie zrobił.

Kiedyś znajomy naprawiał mi inny komputer to nic ode mnie nie potrzebował, ale nie mam z nim już kontaktu, a sama nie znam sie na tym.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 godzin temu, bei napisał(a):

Niby tak ale to rozmowa do korpo i praca przy komputerze wiedz troche dziwne byłoby alikowanie qnie majac kompa.

Próbowałam odnistalowac teams bo mi nie działała ale mój komputer nawet z tym nie dał rady, wiec pewnie i tak stanie na telefonie.

Musze zrobic recovery czy jakos tak, ale byly zostawil pendrive z tym w USA i tak sie skończyło to naprawianie ze nic nie zrobił.

Kiedyś znajomy naprawiał mi inny komputer to nic ode mnie nie potrzebował, ale nie mam z nim już kontaktu, a sama nie znam sie na tym.

Problem może nie tkwi w zaśmieconym systemie. Ile masz RAMu? Masz laptopa?

6 godzin temu, bei napisał(a):

Czyli problem może nie tkwi w zaśmieconym systemie. Ile masz RAMu?

Edytowane przez Grouchy Smurf

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na przedwiośniu czuję się jak niedźwiedź budzący się z zimowego snu.Jest ciepło, słońce świeci,a mi brakuje chęci i siły do działania.

Muszę się przestawić na moją ulubioną porę roku.Rozruszać,wybudzić itp.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Drogie Forumowiczki!

Z okazji Dnia Kobiet życzę Wam dużo siły, spokoju i harmonii w codziennym życiu. Niech każdy dzień przynosi Wam powody do uśmiechu, a wsparcie bliskich i życzliwość innych dodają Wam skrzydeł. Pamiętajcie, że jesteście ważne, wyjątkowe i zasługujecie na wszystko, co najlepsze!

Dbajcie o siebie i swoje marzenia. 🌸💙

Serdeczności, Mikołaj

kwiaty.webp

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi