Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

Dryagan

Rekomendowane odpowiedzi

Ja mam haj lajf od wczoraj. Miałam isc po wizycie u endo do banku, zrezygnować z karty ktora mi prawdopodobnie podstępem wzisnięto do konta choć nie chciałam, ale nie wiem gdzie dałam te kartę, najpierw muszę ją znaleźć.

Zapisałam sie na maj do psychiatry.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

15 minut temu, bei napisał(a):

Ja mam haj lajf od wczoraj.

Piąteczka 🖐️ ja wczoraj miałam urlop szkoleniowy ze względu na staż, na którym byłam aż 2h 🤣 a na dzisiaj wzięłam sobie urlop, żeby się wyleczyć w końcu z infekcji, bo już z nią chodzę za długo. A jeszcze od jutra zaczyna mi się remont w chałupie 🙄

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

26 minut temu, alone05 napisał(a):

Dobre wieści dla tych, którzy nie lubią zimna, od jutra ma przyjść ocieplenie, będzie 5 stopni na plusie.

Ja nie lubie. Dzisiaj juz troche czyc wiosne w powietrzu, słońce świeci, może psychicznie człowiek będzie mial wiecej siły do działania.

22 minuty temu, acherontia styx napisał(a):

Piąteczka 🖐️ ja wczoraj miałam urlop szkoleniowy ze względu na staż, na którym byłam aż 2h 🤣

Takiej to dobrze. A jak ja dzisiaj bylam u endo to przyslugiwało mi chorobowe ? 😉

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, bei napisał(a):

23 luty - Ogólnopolski Dzień Walki z Depresją.

"Według Światowej Organizacji Zdrowia depresja jest czwartą najpoważniejszą chorobą na świecie".

Wszystkiego Najlepszego...

Dziękuję i wzajemnie!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rozładował mi sie telefon. Po włączeniu miałam sms z poczty informujacy o nagranej wiadomości. Nikt nic nie mówił, słychać było tylko szelest. Zadzwonilam pod numer od ktorego była wiadomość i jakaś staruszka powiedziała, że ona do mnie nie dzwoniła.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 godziny temu, bei napisał(a):

Rozładował mi sie telefon. Po włączeniu miałam sms z poczty informujacy o nagranej wiadomości. Nikt nic nie mówił, słychać było tylko szelest. Zadzwonilam pod numer od ktorego była wiadomość i jakaś staruszka powiedziała, że ona do mnie nie dzwoniła.

Oddałam telefon do wymiany baterii. Trwało to kilka godzin. Jakaś kobieta dość intensywnie do mnie dzwoniła w tym czasie. Oddałam kilka tygodni wcześniej krew do badań genetycznych. Podejrzewam, że laboratorium oddało moje DNA do bazy policyjnej i gdzieś wypłynełam i założyli mi podsłuch. Jak się telefon wyłączył, to zaczęli wydzwaniać, nie mogąc mnie namierzyć. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

56 minut temu, Wirginia Zachodnia napisał(a):

Podejrzewam, że laboratorium oddało moje DNA do bazy policyjnej i gdzieś wypłynełam i założyli mi podsłuch. Jak się telefon wyłączył, to zaczęli wydzwaniać, nie mogąc mnie namierzyć. 

Po co mieliby zakładać podsłuch? 

Ja chyba nie mam nic przeciwko temu żeby policja miała DNA ludzi w swojej bazie. 

Ja tam się zawsze boje, że zadzwoni ktoś kto bedzie chcial mnie oszukać, bo dużo się o tym słyszy.

Dzisiaj pomyślałam, że może dzwonili w sprawie pracy, ale chyba jednak to nie byli oni.

Może tej pani się wcisną przypadkowy numer i nie wiedziała, że do mnie dzwoni. Choć dziwne bylo to, że powiedziała coś w stylu, że czesto ma takie przypadki. Może ktoś jej sie pod mumer podszywa, albo używa jej telefonu bez jej wiedzy.

Powiedziałam, że widocznie wystąpił jakiś błąd i życzylam jej dobrego dnia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

16 minut temu, acherontia styx napisał(a):

Taaaa, impreza na całego. Właśnie mi podłogę zrywają w przedpokoju, bo stwierdzili, że skoro wylewka w pokoju nie wyschła jeszcze do końca to rozpier****y przedpokój, bo czemu nie🫣

Przynajmniej masz ekipę. Wyobraź sobie robić to samemu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi