Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

Dryagan

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 6.08.2024 o 04:25, Fobic napisał(a):

Ostatnio zauważyłem też u siebie ogromny problem z pamięcią krótkotrwalą, a dokładniej z identyfikacją aktualnego dnia kalendarzowego. Przed chwilą chciałem wam napisać "Dzień Dobry, Sobota!", a prawda jest taka. że Dzień Dobry. Wtorek!

Kup sobie taki zegarek dla seniora 😆

IMG_1907.webp

Edytowane przez Raccoon

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

12 minut temu, Barbecue napisał(a):

A ja czasem chciałabym być już na emeryturze. Chociaż mówią, że to urlop przed śmiercią 😉 Ale nie chce mi się wracać do pracy.

No właśnie też im dłużej siedzę na bezrobociu tym bardziej mi się nie chce iść do pracy, jakoś odwlekam to szukanie cały czas. A pieniążki z urzędu pracy się w końcu skończą :( 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry ludki 😁 

Chciało by się napisać jaki piękny jest ten świat ale niestety. Wczoraj kolejny atak epi, wkurza mnie to że nie pamiętam co robię wtedy i mówię🙆 no i jak zwykle na drugi dzień czuję się jak gówno 🤬 ale nie ma tego złego. Pranie drugie już się robi. Zaraz biorę się za mycie okna w pokoju, może też w kuchni umyje🤔 jeszcze zobaczę. Kwiaty powinnam przesadzić ale nie chce mi się 😏 mam coś takiego na zasadzie muszę zrobić i mogła bym to zrobić ale lenistwo wygrywa. Co ciekawe zawsze tak miałam i mam jak biorę paro 😏

Miłego dnia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, Jurecki napisał(a):

ja miałem wczoraj koszmarny atak napięcia psychicznego i fizycznego. Aż byłem na SOR. Atak dopiero przeszedł mi po klonie.

O kurcze 😳 współczuję. Ja wieczorem miałam atak epilepsji. Dzisiaj leżę trochę więcej niż zwykle. Ogólnie wczoraj to chodziłam mega zła i na granicy wybuchu. Nie wiem czemu 🤔

Dobrego 🖤

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@mienta ja zażywam klona teraz 3 mg, wcześniej 1, 2 mg od 6 lat co drugi, trzeci, czasem czwarty dzień i się nie uzależniłem. Tolerancja na klona wzrosła ale się nie uzależniłem. Jakby nie klon to prawdopodobnie nie poszedłbym w 2021 roku na bardzo ważną operację, praktyczne ratującą życie. Lekarka, psychiatra powiedziała mi że jak będę brał klona co drugi dzień to się nie uzależnię. Ale i tak wolę na zimne dmuchać i biorę go kiedy mi jest pitrzebny, tz. co drugi, trzeci, czwarty dzień. Biorę kiedy już naprawdę muszę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi