Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

Dryagan

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 25.05.2024 o 22:19, Barbecue napisał(a):

Jak jestem na zewnątrz, to zawsze mi się wydaje, że zaraz we mnie piorun strzeli. Ciekawe skąd mi się to wzięło. Może jakaś trauma z przeszłości. 

Mam tak samo XD Jak jestem na balkonie to też się boję, że będę tą pechową babą o której będą później trąbić w wiadomościach, że ją piorun zabił jak tylko wychyliła łeb zza drzwi.

W dniu 25.05.2024 o 20:03, Szczebiotka napisał(a):

Ostatnio mogła bym ciągle być przed domem. To chyba dobrze.

Kawałek prywatnej zielonej przestrzeni to coś, o czym w głębi ducha marzę i czego Ci tak pozytywnie zazdroszczę. Im dłużej mieszkam w bloku w mieście i im starsza jestem, tym bardziej chciałabym uciec na wieś, albo po prostu tam gdzie jest spokojnie. Gdzie mogę być nieskrępowanie sobą, gdzie nikt mnie nie obserwuje i po prostu mogę odetchnąć. Kiedyś w końcu znajdę tę przystań. Póki co pozostaje w mojej wyobraźni, gdzie dbam o nią, pielęgnuję i gdzie zawsze chętnie zaglądam, gdy jest mi źle. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry wszystkim po dość długiej przerwie. 👋 Dużo się u mnie działo.Byłam w szpitalu parę miesięcy, nie miałam w ogóle siły wchodzić na forum i tutaj funkcjonować.  Ale po miesiącach doszłam do siebie i wyszłam na prostą. Teraz mam dużo motywacji i siły bo dalszego pilnowania porządku na forum. :P

Pozdrawiam wszystkich!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 godzin temu, mienta napisał(a):

Olanzapina to bardzo dobry lek, ale niestety ma skutki uboczne. Ja przytyłam na niej 50 kg. Jaką dawkę bierzesz?

W zależności od fazy - teraz tylko jako stabilizator 5 mg, jak miałem zwyżkę 20 mg. Jest to lek, który potrafi mnie szybko spacyfikować. Nie mam specjalnych uboków, bardzo nie przytyłem, kilka kilo, ale przy moim wzroście to w zasadzie nawet lepiej wygląda

Zachęcam do umieszczania się na mapce użytkowników znajdującej się w dziale Poznajmy się. @Melodiaa się napracowała, żeby to funkcjonowało i było jednocześnie zanonimizowane (żeby dodać tylko nick a nie prawdziwe nazwisko). Dzięki zapełnieniu mapki zobaczymy skąd jesteśmy - my użytkownicy Forum

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Elo.

W piątek byłem w Dubiczach Cerkiewnych, przy granicy. Podrzucić rzeczy znajomemu (żołnierz) bo w czwartek go wezwali i zapomniał połowy rzeczy. Wyszedł po rzeczy, które przywiozłem z kilkoma kolegami. Jeden z nich to ten, co dzisiaj zarobił kosę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

12 godzin temu, Purpurowy napisał(a):

Elo.

W piątek byłem w Dubiczach Cerkiewnych, przy granicy. Podrzucić rzeczy znajomemu (żołnierz) bo w czwartek go wezwali i zapomniał połowy rzeczy. Wyszedł po rzeczy, które przywiozłem z kilkoma kolegami. Jeden z nich to ten, co dzisiaj zarobił kosę.

Dzisiaj premier tam przyjechał. W lokalnych mediach są podawane informacje, że było 100 prób dziennie przekroczenia granicy i tak codziennie. 

12 godzin temu, Purpurowy napisał(a):

Edytowane przez Wirginia Zachodnia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 28.05.2024 o 17:47, cynthia napisał(a):

Dzień dobry wszystkim po dość długiej przerwie. 👋 Dużo się u mnie działo.Byłam w szpitalu parę miesięcy, nie miałam w ogóle siły wchodzić na forum i tutaj funkcjonować.  Ale po miesiącach doszłam do siebie i wyszłam na prostą. Teraz mam dużo motywacji i siły bo dalszego pilnowania porządku na forum. :P

Pozdrawiam wszystkich!

Witam ponownie 🙂

W dniu 28.05.2024 o 18:33, Dryagan napisał(a):

Zachęcam do umieszczania się na mapce użytkowników znajdującej się w dziale Poznajmy się. @Melodiaa się napracowała, żeby to funkcjonowało i było jednocześnie zanonimizowane (żeby dodać tylko nick a nie prawdziwe nazwisko). Dzięki zapełnieniu mapki zobaczymy skąd jesteśmy - my użytkownicy Forum

Dziękuje szefie za zachęty🥰 Myślę, że @Liber8 miał na myśli zorganizować jakiś zlocik 😉😁

Póki co wątek słabe ma wzięcie ale może z czasem się rozkręci 😎

W dniu 28.05.2024 o 21:03, Purpurowy napisał(a):

Jeden z nich to ten, co dzisiaj zarobił kosę

Słyszałam...przykre.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym też miał chęci, ale mam problemy z ogarnięciem się i motywacją, najlepiej jakby zlot był gdzieś blisko, a to nie możliwe bo jestem ze samego południa Polski (góry Beskidy). Za mało jest chętnych z forum do zlotowania, forum podumarło i to dlatego, ciekawe czy jeszcze odżyje i będzie powiedzmy 10 chętnych ze samo śląska do spotkania, tak jak było kiedyś? Chyba nie, a szkoda :( 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

39 minut temu, Jurecki napisał(a):

@Dryagan w telewizji?A jak tam Twoja fanka Iga Świątek, gra?

Chyba idolka, nie fanka. To ja jestem fanem. Dzisiaj za krótko było i bez większych emocji, tylko 39 minut i po meczu, nie zdążyłem się wysikać (6:0, 6:0, klasyczny rowerek a to już IV runda, ale dobrze wredna Rosjanka upokorzona). Czekam na mecz Hurkacza, obejrzałem powtórkę z meczu Djokovica, bo grał do 3 w nocy. Oglądam w tv oczywiście, chociaż chciałbym na żywo, na razie mnie nie stać 🙂 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie

Ja ostatnio tylko praca dom praca...

Chociaż weekend mam wolny i byłam dziś w Kościele a potem pojechałam na cmentarz do teściowej.

Jutro mam dyżur w pracy i mam na 11 do 18....

przyjade po pracy do domu i od razu spanko....

niby mam dobry humor ale z tyłu głowy są ONI

Pozdrawiam was

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi