Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

Dryagan

Rekomendowane odpowiedzi

26 minut temu, cynthia napisał(a):

Ja do "Dzienników" wracam regularnie. Uwielbiam jej pióro.  Co do "Ariel" to nietety nie mam, ale planuję gdzieś upolować Czy to w oryginale, czy po polsku, nieważne. Jaki jest twój ulubiony wiersz? I daj znać jak tam biografia, może też upoluję. 🙂

Nie mam ulubionego wiersza, ale to jak pisze przypadło mi do gustu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry, albo nie dobry 😮‍💨

Ledwo żyje. Noc kiepska bo mała ma temperaturę i ból gardła, ja i reszta dzieci to samo. Widać że szkoła się zaczęła.

8 minut temu, Dryagan napisał(a):

Wstałem rano, żeby kawkę postawić - już się robi:

Dzisiaj dla mnie trzeba dużo kawy 😮‍💨

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

9 minut temu, Dalja napisał(a):

Nie dobry:( syn sąsiadów zginął, reanimowali, jechał motorem a gdy wyprzedzał to ktos skręcił... taki młody, biedny, ehhhhh.............ludzie próbujmy być szczęśliwi bo nie znamy dnia ani godziny

Same tragedie się dzieją u Ciebie kobietko. Dlatego ja nie wsiadam na motor, bo nawet jak Ty jedziesz normalnie jechał to ktoś Cię skasuje samochodem 🤔 bo będzie patrzył na obrotomierz:) dziś mam dzień złośliwości:) 

Edytowane przez DEPERS
Boooo tak!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, DEPERS napisał(a):

Same tragedie się dzieją u Ciebie kobietko. Dlatego ja nie wsiadam na motor, bo nawet jak Ty jedziesz normalnie to ktoś Cię skasuje samochodem 🤔 bo będzie patrzył na obrotomierz:) dziś mam dzień złośliwości:) 

Niestety to tak często nie dostrzegają tych motocyklistów;(( a dzieją się, jak pisałam o piłkarzu to i tak nie o wszystkim, bo drugi sąsiad też coś odwalił.... felerny dzień byl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Dalja napisał(a):

Niestety to tak często nie dostrzegają tych motocyklistów;(( a dzieją się, jak pisałam o piłkarzu to i tak nie o wszystkim, bo drugi sąsiad też coś odwalił.... felerny dzień byl

Niekiedy tak jest, że fatum nadciąga i sypie się wszystko wokół. No cóż, trza żyć "show must go on"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi