Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzisiaj czuje się...

katrin123

Rekomendowane odpowiedzi

Dalej ujowo. Dzisiaj przyszedł mi mandat za jazdę bez biletu we Francji (120€) Tylko że nigdy nie byłem za granicą, a tym bardziej we Francji. No ciekawe czyja to robota... Oczywiście pytanie retoryczne, bo doskonale to wiem...

Edytowane przez Purpurowy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnie dni to mordęga której nie chcę pamiętać. Dzisiaj nie myślałam o sobie, a wybiegłam sobie w świat wyobrażeń na temat fajnych miejscówek na ziemi. Globtroterstwo, emigracja, włóczęgostwo, turystyka. Nie w moim własnym kontekście i umiejscowieniu, to nie, bo ja nieżyciowa jestem. W każdym razie nie było zbyt poważnie nawet jeśli widziałam w tych miejscach małą  cząstkę mnie. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 godziny temu, Maat napisał(a):

@Purpurowy,opowiedz,jak minął ci dzień.Wiem, że to nie ten wątek.

Ale napisz ze dwa zdania.

Z rana zawiozłem babcię do lekarza i na zakupy. Później siedziałem z siostrą. Mimo że ma 12 lat, to widzi że coś nie tak się ze mną dzieje. Wieczorem jeszcze skoczyłem po gaz do piecyka i tak zamulam w przyczepie do teraz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No podejmowanie pracy w połowie ciąży to niestety ale ZUS lubi to 👍 kontrolować. Możesz mieć postępowanie o wyłudzanie świadczeń. Pracodawcy też nie są chętni na zatrudnianie kobiet w ciąży, bo wiedzą, że to będzie pracownik na chwilę i dla wielu to jest za duży koszt w stosunku do korzyści.

Edytowane przez acherontia styx

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi