Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzisiaj czuje się...

katrin123

Rekomendowane odpowiedzi

Od wielu miesięcy utrzymuję się u mnie niesamowity stan euforii, ekstazy i szczęścia blob.png.799a25a618af171bf3a44aa7245473da.pngA to wszystko dlatego, że kilka lat temu odkryłem sens życia [= rozwój duchowy, intelektualny oraz fizyczny]. Już wiem, kim mam być w życiu, czym się zajmować oraz w jakim kierunku zmierzać drogą wąską i krętą, czyli trudną ;) Jestem po to, żeby służyć Bogu i bliźnim.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z jakiegoś powodu czuję się osamotniona w swoim lęku. Pierwszego listopada lecę ponownie do USA do swojego partnera. Już to przechodziłam. Tym razem jednak inne miejscowości przesiadkowe. Martwi mnie czas, kwestia przejścia przez customs i czy wystarczy mi czasu...

Nie mogę też się zebrać dzisiaj do zrobienia czegokolwiek, jakieś obrzydzenie i niechęć mnie dopadła. Silnik stoi i odpalić nie mogę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 12.10.2024 o 10:45, Cassidy napisał(a):

Nie mogę też się zebrać dzisiaj do zrobienia czegokolwiek, jakieś obrzydzenie i niechęć mnie dopadła. Silnik stoi i odpalić nie mogę.

@Cassidy, ja wprost przeciwnie ― mam cały dzień tak zaplanowany od świtu do nocy, że czasem nie wiem, w co ręce włożyć:bezradny:Mam masę zajęć do zrealizowania. Czytam książki (teraz Polski most szpiegów), rozwiązuję krzyżówki Technopolu, gram w przeglądarkową grę MMORPG, oglądam TV, przeglądam fora internetowe i odpisuję na posty, niedługo zacznę na nowo prowadzić dziennik etc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja dziś nie w pracy i wcale nie czuje sie dobrze z tego powodu. Co sie stalo ze mna? Zamiast cieszyc się że będzie to dzień bez tyrady to ja się smucę, że będę się nudzić w domu. Tak to właśnie jest, kiedy nie ma się stresu w pracy i szybko można ją polubić. Niestety to tylko praca dorywcza i nie dorobię się w niej 😢 Za to jest to jakieś doświadczenie i przy szukaniu poważniejszej pracy mogę powiedzieć, że aktualnie robię coś a nie, że nic 🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Grouchy Smurf,fajnie, że działasz.

To lepsze niż nic.

A propos pracy,ja mam dziś adrenalinę,bo...pomyliłam zamówienia.

No cóż,nie myli się ten,kto nic nie robi.Ale jest w porządku, świat się nie zawalił.

A dziś czuję się - wyspana u spokojna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

40 minut temu, Maat napisał(a):

@Grouchy Smurf,fajnie, że działasz.

A propos pracy,ja mam dziś adrenalinę,bo...pomyliłam zamówienia.

No mnie też w poprzedniej poważnej pracy zdarzyło się parę razy zrobić coś, co wymagało większego odkręcania i oczywiście miałem sr*czkę, którą zawsze później jeszcze przez parę tygodni trawiłem. Ale wtedy jeszcze nie brałem leków i nie leczyłem się, dziś na lekach mógłbym lepiej znosić takie sytuacje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 17.10.2024 o 17:27, Raccoon napisał(a):

Żołądek mnie boli. Ale poza tym ok.

@Raccoon, weź kropelki żołądkowe, węgiel aktywny/aktywowany* (* ― nie wiem, która wersja jest poprawna blob.png.454c074273166413985ce0a5414b60c0.png), a może być też No-Spa, Pyralgina, Metafen lub Raphacholin C. Więcej nie mam pomysłów. 

Edytowane przez Harding

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, Dryagan napisał(a):

podajesz wprawdzie leki bez recepty, ale to też jest sugerowanie leczenia. Nie wiesz co dolega @Raccoon i jaka jest przyczyna jego dolegliwości. Kolejne takie wstawki będą skutkowały ostem

Bez przesady, przecież nic złego nie napisał 😛

@Harding Mam IBS, wziąłem akurat Nospę Max i krople żołądkowe wtedy. Dzisiaj jest już ok.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 minut temu, Raccoon napisał(a):

Bez przesady, przecież nic złego nie napisał 😛

@Raccoon, Administrator @Dryagan miał rację, bo regulamin mówi o tym jasno ;)

8 minut temu, Raccoon napisał(a):

@Harding Mam IBS, wziąłem akurat Nospę Max i krople żołądkowe wtedy. Dzisiaj jest już ok.

@Raccoon, cieszę się, że już lepiej się czujesz 🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi