Skocz do zawartości
Nerwica.com

samice to dziwki co wszystko potwierdza

ripso@o2.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Patrzą średnio na 3-5lat starszych:

"Wiecie ile znam dziewczyn w moim wieku, które są z mężczyznami starszymi od siebie średnio 3-5 lat, bo mają już pracę, samochód itd. Macie jakoś zakorzenione w tych swoich głowach, żeby zwracać na to uwagę."

Gadałem z dziwką, w swoim życiu wiele razy, gdy sie dowiedziała, że nie pracuje i niechce jej płacic, szybko przestała widzieć sens dalszej rozmowy.

gadałem z jedną, i mnie komplementowała, a jak jej napisałem, że nie pracuję i nie studiuję, to się słowem już nie odezwała. Co za dziw..a. smiech.gif Mogła cennik od razu podać.

Nie oferuja sexu ani tym bardziej sie o niego nie starają, bo oczekuja że strona meska to zrobi - są wygodne, egoistyczne - dziwki.

-mówią ze nie ma nic za darmo... - chcą zapłaty za siebie

-mówią jak chcesz poruchac to idz na dziwke - same tego nigdy nie robią?

robią z odpowiednimi... patrz wyżej.

-czy widziałeś/aś kiedys mężczyzne dziwke? - tak w feministycznym programie rozmowy w toku.

nazywają dziwkami te które za darmo dają, by być dziwkami z definicji.

Krótko o samicach: poszukuja jakiegos sponsora, kogos kto im zapewni rozwój w życiu, jak taki nie jest okreslaja takiego zjebem genetycznym, że niedorósł.

Ukazanie prawdy, która łamie powszechny pogląd: 'Mężczyzni są zli, kobiety są wykorzystywane':

Jeden rodzaj dziwek to te oficjalnie sie sprzedajace za kase np roksa, odloty, inne strony towarzyskie, drugi rodzaj dziwek, to te ukryte sprzedające sie w formie przyzwolenia kulturowego, czyli oczekują odpowiedniego standardu życia - kreatywny sponsor który wciągnie w wir życia, doktor z ponadprzecietną znajomoscią drugiego języka. Tworzone związki z mężczyznami okreslają powszechnie mianem miłości, dzieki zawoalowanej metodzie czerpania korzyści niewzbudzają sensacji, są przykładnymi sąsiadkami.

"Jestes dziwka nie dziewczyna

Niby dlaczego tak uważasz ? Skoro nawet mnie nie znasz ?

/jestes dziwka nie dziewczyna

Dziwka?

Szczególnie ze jestem dziewicą Pozdrawiam serdecznie :D

ktora sie ceni haha

No troszku tak :)

a moze bardzo dziwko

Oczywiście :) A Twoją ambicją jest wyzywanie każdej dziewczyny od dziwki? :)

tak, mszcze sie za to jakie jestescie

Ale mnie to nie rusza bo znam swoją wartość, dupy nie daje byle komu :)

Więc Twoje bezpodstawne oskarżenia są żałosne :)

ciesze sie ze przynajmiej sama sobie potwierdzasz ze jestes dziwką :)

Niby w jaki sposób? :)

W taki że nikt mnie nigdy nie tknal? ;)

ty majaca sie za nagrode oddajca sie oczywiscie za odpowiednie korzysci :)

'znam swoją wartość, dupy nie daje byle komu'

No niekoniecznie, oddam się po prostu normalnemu kochanemu chłopakowi któremu zaufam :)

Tak, ale byle komu w sensie jakiemuś chujowi z kasą w portfelu ;)

a potem nastepnemu itd :) gołodupcowi/

Zgadzam się z tą dziewczyną A ty jesteś Przyjebem

Który wyzywa wszystkie dziewczyny od dziwek bo jestes taki głupi i brzydki że żadna ci nie chce dać

ciesze sie ze wedlug ciebie jest ona dziwką i ty i wszystkie bo wkoncu sie cenią nie

Raczej się szanują... człowieku zrozum że żeby być dziwką musisz się puszczac a przypuszczam że większość dziewczyn do których piszesz to dziewice.

haha szanowanie sie dla idei bycia dziwkom

Ojj widzę że ktoś tu nie zna znaczenia słowa 'dziwka' ; ) radzę najpierw nabyć wiedzy na ten temat a potem się wypowiadać. Pozdro

albo najpierw ty napisz co znaczy dziwka ciekawe czy wiesz

Dziwka to jest kobieta puszczająca się i nie szanująca swojego ciała..

a ja jakoś się szanuje więc nie licz na to że dam ci dupy więc wypierdalaj ; )

no to widzisz, definicja jest inna ale jakos to opusciłas hehe

Niby co ?

czerpiąca korzysci materialne wzamian za swiadczenie usług sexualnych :D

Ja pierdole raczej jak się puszcza to za pieniądze nie ? Czytaj ze zrozumieniem stary pajacu ze wsi. Nara

acha to takie oczywiste ze zawsze za jakies korzysci to musi robic bo niby jak za darmo nie?

Jezu nie obchodzą mnie dziwki zrozum. Chcesz się czegoś dowiedzieć to z nimi pogadaj Jezu.

acha i wygladasz jak wyrachowana dziwka

Hahahahahahah ze co ?

wygladasz jak cwana dziwka która omota kolesia, bedzie mu mówiła jak to sie szanujesz, zeby dobrze zdobywał, a jak nie to niech idzie na dziwki te jawne

Nie martw się ciebie nie omotam za brzydki jesteś a teraz spadaj

ukryte bardziej wyrachowane.

No i po co mi to piszesz ?

zebys ci wklepac ze jestes dziwką"

Egoizm cecha dziwek.

Jestescie wszystkie takie same, nie macie nic do zaoferowania a sexu to juz napewno, Ojj No to nieciekawie A czemu nie mieszkasz sam?, bo niechce mi sie nic wszystkie chcecie by was wyrywac uppijac i tylko na takich patrzycie, Czego Ci się nie chce?, zadna mnie niechce nawet jak jestem chetny masakra nie, A skąd wiesz że nie chcą?, bo jestes glupia, Dlaczego tak uważasz? bo jakbys miala skrawek mozgu to bys sie domysliła ze sie pytalem setek, Hm.. po prostu jesteś pizda Każdy mężczyzna nawet ten najgorszy potrafi zatatwic sobie stosunek, no widzisz a tu jednak nie, Tylko się nad sobą rozczulasz jaki to biedny nie jesteś A w tym samym czasie mógłbyś już dawno ruszyć dupe, no ale jak ruszyc dupe jak mowią ze sie szanują, Więc jak chcesz to sobie tutaj wylewaj swoje jebane żale Ale wiedz że chuja zaruchasz I jesteś cipą I obrazasz kobiety za swoje lenistwo i zachowanie PIERDOLNIJ SIĘ!, obrazam bo jestescie dziwki, BO JESTEŚ PIZDA I NIE UMIESZ ZAGADAĆ JAKBYŚ BYŁ SPOKO TO KAŻDA BY CI PO CZASIE SAMA DO ŁÓŻKA WSKOCZYLA PS Znajdź sobie mieszkanie i robotę Nieudaczniku życiowy Wszystko jest przez Ciebie Sam sobie sprawiasz ból i wmawiasz głupoty., oh tak ja sobie robie zle a wy chcecie dobrze no tak bo chcecie np zeby wam fundowac imprezy itd przez was tylko te domy budują jak juz mowisz o lenistwie to popatrz na siebie bo ty zupelnie zadnego podejscia nie masz co jeszcze mądrego powiesz a o pasjach niewspomniałas oh nielubisz takich jak ja widac masz swoich fagasków z domkiem i pracą, Pierdolnij się Naraelocześć, czyli wkoncu uznalas że mnie nieprzerobisz i nie ma sensu dalej pisac? Uznałam że jesteś debilem, wiem dlaczego bo domku i pracy nie mam, Dokładnie Nierobie pierdolony Na rodzicach się utrzymujesz Na pewno są kurwa z Ciebie dumni Jeszcze jakby się dowiedzieli że jesteś pierdolonym kurwa pedofilem, przez takie jak ty istnieje konsupcjonim ekspansja ludzisk zatrucie srodowiska bo wam sie marzą jakies materialnosci i fajerwerki :D, Hahaha no nam się kurwa wszystko marzy!, no wlasnie.., Idź mamusi powiedz że lubisz ruchac małe dzieci Ciekawe co by na to powiedziała Może stanęłoby jej serduszko Fajnie nie?, oo zmiana tematu bo niewiedzialas co odpisac że jestem jak to nazywacie pedofilem to wiedzą, Jesteś skurwielem i nikim więcej Oh no to mamusia widać bardzo "porządna" Pewnie Ciebie zapina Na co nie wiedziałam co odpisać?, a teraz widac ze poziom ci spadł, Haha no chyba Tobie pedofilku, no dziwko, Ojj jak milusio Nie słodz mi tak skarbie Jebany frajerze idź dzieci posuwaj, milusio byc dziwkom, Powiedział do 14-latki Ahh.., ojej bo dziwki są tylko 16 wzwyż:D, Ojej sex od 15 A poza tym to się jebnij bo napierdalasz tekstami żałosnymi do dziewicy kurwa haha :D Żałosny, prawo ci mowi kiedy jestes dziwka kiedy nie, Może nie jestem w tych sprawach doświadczona ale Ty kurwa też eksperta od kobiet nie udawaj Poczekaj aż Twoi rodzice umra, oo wtedy bedziecie chetne, Oo wtedy zobaczysz że jesteś sam Że nieasz wsparcia w nikim, zawsze byem sam bo jestescie dziwki, Kolegów też Pomyśl Dlaczego., bo zostali fagasami, Nie Z Tobą jest po prostu coś nie tak, juz sobie to omówilismy bo nie mam domku i pracy:D, A każdy porządny mężczyzna umie zarobić Więc jesteś pizda I dobrze o tym wiesz Skończyłam z Tobą rozmowę sieeemaaaaaaa!, umiec mozna ale nie kasa sie liczy nara, Naucz się pisać, no tak jak pisalem kiedys takich co niepracują itp nazywacie frajerami nieudacznikami, Fakt Albo i nie.Jeżeli bezrobotny szuka pracy to jest okej A jeżeli nie szuka i utrzymuje się na rodzicach to pizda, no tak musi cos robic chociaż dla waszej zasady że przynajmiej stara sie wam oddawac danine no że was pragnie i jego priorytetem zyciowym jest byc waszom podporom jebane dziwki co chcą zapłaty czuj sie dziwką na zawsze nara, Okok Cze :D Nie pisz już xd, wkoncu ci to udowodniłem ze jestes zwykla dziwką jak miliony chce domku praca śmiec egzystencjonalny jestes ciesze ze sie dowiedziałas o sobie wszystkiego gadaj se z fagasami materialistka zraniłas w zyciu to co cenne, dzieki tobie powstaly betony.

Ukazanie obrazu relacji kobieco-męskich który potwierdza powyzsze:

Samce leca na wygląd i wnetrze co juz samice mają, samce myslą tylko o milosci a samice zawsze były dziwkami, co leciały na kase i zaradności, co samce musieli zdobyć. Do tego samice lecą na bajere, drinki, za co samce dodatkowo musza jeszcze odpowiadac jako molestowania. Dlatego samce niedosc że są wykorzystywani przez samice to jeszcze gnebieni, a samice niedosc że czerpią korzysci od samców, to jeszcze uchodzą za wykorzystywane.

W takim razie skąd wzieło sie powiedzenie, że kobiety myslą o miłości?

- samice są niestety płcią uprzywilejowaną, dzieki czemu powstały tez stwierdzenie jak 'szanuj kobiety', 'kobiety są wrażliwsze, delikatniejsze', 'damy', płec piekna' - to wszystko są stwierdzenia korzystne dla samic, powodują poczucie, że należy z nimi obchodzic sie jak z dzieckiem, kochać, zapewniać dobro. Niestety cierpi na tym strona męska.

Frazesy/riposty warte wprowadzenia w życie.

kobieca miłość nie znaczy, że wspaniale sie czujesz, tylko ile oferujesz.

Samice myślą o 2, ale żeby to dostac i jeszcze frytki do tego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Amfce- mam osobisty apel do Ciebie. Weź już kur.wa odpuść. Zostaw nas i to forum w spokoju. Daj odpocząć swojemu routerowi bo od resetowania i zmieniania IP po kilkaset razy na dzień mu się układ scalony shajczy. Multikont masz chyba więcej niż Putin jajek Faberge. Nas naprawdę gówno interesuje co robisz, i co masz do powiedzenia. Nikt tego syfu nie czyta i nie chce czytać. Więc proszę Cię, wypierdalaj, raz na zawsze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi