Skocz do zawartości
Nerwica.com

Ile macie lat?

alone05

Ile macie lat  

144 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ile macie lat

• 26-35
      73
    • 10-18
      9
    • 46-55
      3
    • 36-45
      24
    • 19-25
      65

Rekomendowane odpowiedzi

O, już się wyrównało. Swoją drogą, dziwi mnie, że tak niewiele tu nastolatków, tj. osób w pierwszym przedziale wiekowym. Czyżby dla młodych miejsca tego typu były nieatrakcyjne? Może formuła forum jest już dla nich przeżytkiem i w innych rejonach cyberprzestrzeni zaznaczają swoją obecność?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Swoją drogą, dziwi mnie, że tak niewiele tu nastolatków, tj. osób w pierwszym przedziale wiekowym. Czyżby dla młodych miejsca tego typu były nieatrakcyjne? Może formuła forum jest już dla nich przeżytkiem i w innych rejonach cyberprzestrzeni zaznaczają swoją obecność?

Młodzi jeszcze nie zdają sobie sprawy, że ich życie to łajno, dlatego też ich obecność na tego typu forum jest raczej znikoma

Nie martw się, za parę lat na pewno do nas dołączą

8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Swoją drogą, dziwi mnie, że tak niewiele tu nastolatków, tj. osób w pierwszym przedziale wiekowym. Czyżby dla młodych miejsca tego typu były nieatrakcyjne? Może formuła forum jest już dla nich przeżytkiem i w innych rejonach cyberprzestrzeni zaznaczają swoją obecność?

Młodzi jeszcze nie zdają sobie sprawy, że ich życie to łajno, dlatego też ich obecność na tego typu forum jest raczej znikoma

Nie martw się, za parę lat na pewno do nas dołączą

8)

Halo, ja się mieszczę w pierwszym przedziale! :lol: -18 l

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

joaszka ja bym obstawiala tak ze 20 wiec pewnie zdeka odmlodzilam :~)

No ja mam 23 heehuehue. Ale to miłe w sumie :3

Mentalnie czasem się czuję na 17, a czasem na miliard.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chodziłem do sklepu po kondony

A ja zastanawiam się co to jest ten kondon, gdzie to się kupuje i ile rzeczywiście trzeba mieć lat, bo nie wiem, czy już mógłbym, czy jeszcze nie. :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Łuhu, ja zaliczam się do pierwszej kategorii. Gówno wiem o życiu i nie mam prawa się wypowiadać. Choćbym nie wiem z kim rozmawiał, gdy wychodzi na jaw wiek jestem dyskredytowany. Mam o tyle dobrze, że mogę na przykład udawać zbuntowanego i tłumaczyć to sobie wiekiem. Może dożyję 30's i wtedy już w ogóle będę nikim, ani zbuntowany, ani doświadczony.

Oczywiście to zabrzmi arogancko i wywyższająco, ale powinienem się cieszyć, czy smucić, że jestem jedną z niewielu osób w przedziale do 18 lat przesiadującą na forum dla, nie ukrywajmy, chorych ludzi?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi