Skocz do zawartości
Nerwica.com

WENLAFAKSYNA (Alventa, Exyven, Efectin ER, Efevelon SR, Faxigen XL, Faxolet ER, Lafactin, Oriven, Prefaxine, Symfaxin ER, Velaxin ER, Venlafaxine Aurovitas/ Bluefish XL, Venlectine)

Miss Worldwide

Rekomendowane odpowiedzi

@Daljabyła pewna poprawa pod względem nastroju i napędu, niestety miałem zbyt wysokie ciśnienie i zmniejszyłem dawkę. Normalnie ciśnienie mam już dość wysokie, wzrost nie był jakiś ogromny ale jednak było tego za dużo, miałem zawroty głowy itp. Po zmniejszeniu dobra forma utrzymuje się nadal a ciśnienie wróciło do normy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 godzin temu, zburzony napisał(a):

@Daljabyła pewna poprawa pod względem nastroju i napędu, niestety miałem zbyt wysokie ciśnienie i zmniejszyłem dawkę. Normalnie ciśnienie mam już dość wysokie, wzrost nie był jakiś ogromny ale jednak było tego za dużo, miałem zawroty głowy itp. Po zmniejszeniu dobra forma utrzymuje się nadal a ciśnienie wróciło do normy.

Ok dzieki. A co myślisz o tych brainzuppsach co wyżej pytałam? Może musze spróbować 450, ja mam za niskie ciśnienie zawsze

5 godzin temu, zburzony napisał(a):

Ok dzieki. A co myślisz o tych brainzuppsach co wyżej pytałam? Może musze spróbować 450, ja mam za niskie ciśnienie zawsze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Daljawedług mnie brainzappsy nie mają wiele wspólnego z tolerancją, ja doświadczałem ich zawsze po odstawieniu, ale bywają dni że też je lekko czuję.

Wiesz co ja nie polecam nikomu branie takich dawek jak moje, raz że robię to na własną odpowiedzialność, a dwa że najczęściej nie ma takiej potrzeby i wystarczają te ulotkowe. Biorę tyle bo mam już 20 lat doświadczenia i wysoką tolerancję, poza tym tryb życia też miewam nietypowy. No i uważam że podnoszenie dawki wenlafaksyny w celu podniesienia ciśnienia to serio słaby pomysł, ona to ciśnienie podnosi ale nieznacznie, nie odczuwa się tego jeśli ma się ciśnienie w normie. Ja mam za wysokie dlatego poczułem bardzo wyraźnie.

Ile wenli teraz bierzesz?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

29 minut temu, zburzony napisał(a):

@Daljawedług mnie brainzappsy nie mają wiele wspólnego z tolerancją, ja doświadczałem ich zawsze po odstawieniu, ale bywają dni że też je lekko czuję.

Wiesz co ja nie polecam nikomu branie takich dawek jak moje, raz że robię to na własną odpowiedzialność, a dwa że najczęściej nie ma takiej potrzeby i wystarczają te ulotkowe. Biorę tyle bo mam już 20 lat doświadczenia i wysoką tolerancję, poza tym tryb życia też miewam nietypowy. No i uważam że podnoszenie dawki wenlafaksyny w celu podniesienia ciśnienia to serio słaby pomysł, ona to ciśnienie podnosi ale nieznacznie, nie odczuwa się tego jeśli ma się ciśnienie w normie. Ja mam za wysokie dlatego poczułem bardzo wyraźnie.

Ile wenli teraz bierzesz?

Nie chce dla ciśnienia, po prostu wróciły mi objawy więc obstawiam że lek przestał dzialac. 375. Aha, no ja nigdy nie miałam brainow poza tym gdy leku mi brakło. Stąd tak na logikę wpadłam na pomysł że utworzyła się tolerancja. Też mam wysokie progi w różnych lekach. Dzięki za odp:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

31 minut temu, zburzony napisał(a):

@Dalja nie ma problemu, zawsze chętnie pomogę:) 375 mg to dużo bierzesz, a jak się czujesz, masz energię żeby dobrze funkcjonować, nastrój spoko?

Wenla mam w zestawie na zupełnie inne dolegliwości, więc pod względem energii i nastroju to powiem że wenla jest neutral🤣

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi