Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

Czy ja wiem, przecież nasze doświadczenia to nie tylko to co nas osobiście spotyka ale także całość naszego otoczenia. Więc skoro ja mówię że z mojego doświadczenia kobiety czy mężczyźni cośtam, to wiadomo że nie koniecznie piszę o sobie, i tak samo jest u ciebie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak myślałam, że większość obstawi środkowe dziewczyny i spodziewałam się, że nr.1 koleżanka w tunice w kratkę, też bym tak obstawiała gdybym nie znała siebie i pozostałych ;)

Jeśli Wam się jeszcze nie znudziło to słucham: ja to ta uśmiechnięta po prawej czy po lewej? no i dlaczego?

Czy ja wiem, przecież nasze doświadczenia to nie tylko to co nas osobiście spotyka ale także całość naszego otoczenia. Więc skoro ja mówię że z mojego doświadczenia kobiety czy mężczyźni cośtam, to wiadomo że nie koniecznie piszę o sobie, i tak samo jest u ciebie.

Chyba masz rację ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zabawy ciąg dalszy:

Ta po lewej mogłaby kompensacyjnie ładnie się uśmiechać, żeby pokazać, że ma doskonały humor ; >

Ale bardziej depresyjnie wygląda ta po prawej, ma się wrażenie, że jest odrobinę odsunięta od tej grupy, mimika twarzy też jakaś zmęczona. :mrgreen:

-- 01 lis 2013, 23:05 --

PoznacSiebie, nic, co pozwala nabić posta, nie jest bezsensowne. :pirate:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Za dużo tych zgadywanek jak dla mnie. Ja wypadam (tym bardziej, że nie zgadłem :(). Dobrze, że grupowego e szkoły nie wstawiłaś, bo mogłoby się przeciągnąć na kilkanaście stron, a tu pewnie niebawem wielki finał i rozstrzygnięcie. Tylko co jest nagrodą?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Za dużo tych zgadywanek jak dla mnie. Ja wypadam (tym bardziej, że nie zgadłem :(). Dobrze, że grupowego e szkoły nie wstawiłaś, bo mogłoby się przeciągnąć na kilkanaście stron, a tu pewnie niebawem wielki finał i rozstrzygnięcie. Tylko co jest nagrodą?

W nagrodę koleżanka da się bzyknąć i będzie git.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak myślałam, że większość obstawi środkowe dziewczyny i spodziewałam się, że nr.1 koleżanka w tunice w kratkę, też bym tak obstawiała gdybym nie znała siebie i pozostałych

Jeśli Wam się jeszcze nie znudziło to słucham: ja to ta uśmiechnięta po prawej czy po lewej? no i dlaczego?

w sumie mnie już nic nie zdziwi, sam jestem zdumiony jak czasem wychodzę na zdjęciach(często po pijaku) zadowolony, szeroko uśmiechnięty, po prostu to reakcja na chwilę ale rzeczywistość jest całkowicie inna tak więc dla mnie to może być każda z nich nawet ta najbardziej uśmiechnięta.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi