Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Tutaj też siemanko (wcześniej byłem we wronach) wszystkim wierzącym w to, że kiedyś będzie lepiej ;) To jest jedyna opcja jaką możesz dla siebie wybrać, że będzie lepiej, jak uwierzysz, że będzie do doopy to jest wysokie prawdopodobieństwo, że tak właśnie będzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry wieczór Wszystkim obecnym :D

kia_ sportage, dzięki wielkie, że pomyslałaś o mnie. Minione dwa tygodnie byłam prawie wyłączona z życia. Miałam ogromne problemy z ciśnieniem. W końcu poszłam prywatnie do lekarza, zmienił i ustawił mi dawkowanie leku, dzięki któremy od kilku dni czuję się lepiej. A myśli miałam naprawdę złe...

Dzisiaj poczytałam forum. Dowiedziałam się, że jest Ci ciężko.

Być może wiosna wcale nie działa aż tak dobrze na psychikę, jak się powszechnie uważa?

Ja potwierdzam, że nie najlepiej ;)

Jest mi smutno, źle, lękowo bardzo. Być może niedługo nadejdzie poprawa?

Tutaj też siemanko (wcześniej byłem we wronach) wszystkim wierzącym w to, że kiedyś będzie lepiej To jest jedyna opcja jaką możesz dla siebie wybrać, że będzie lepiej, jak uwierzysz, że będzie do doopy to jest wysokie prawdopodobieństwo, że tak właśnie będzie.
, też tak uważam :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kia_ sportage, JERZY62, magic wolf, dziękuję Kochani, ciepło na duszy się robi, gdy takie słowa się czyta, dziękuję Wam bardzo szczerze :D

magic wolf, dobrze wiesz, że ludzie rzadko mówią sobie takie słowa, dlatego wzruszyłam się bardzo... :uklon:

kia_ sportage, wiem o czym piszesz. Często myślę, że moje znajomości także nie spełniają się w roli, jaką chciałabym, by spełniały...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi