Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

18 minut temu, Maat napisał(a):

Znajoma z pracy wzięła urlop na mycie okien i pranie firan...

No cóż, wysłuchałam,nie skomentowałam Staram się nie oceniać ludzi, choć jest to nieraz trudne.

Ciekawe co twoja znajoma by pomyślała, jakby się dowiedziała, ile lat temu to robiłam. 

Dostałam dzisiaj A z testu z angielskiego i pomyślałam tylko, że w szkole za tyle punktów pewnie bym A nie dostała, chociaż nawet nie pamiętam, ile tych punktów miałam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, bei napisał(a):

Ciekawe co twoja znajoma by pomyślała, jakby się dowiedziała, ile lat temu to robiłam. 

Dostałam dzisiaj A z testu z angielskiego i pomyślałam tylko, że w szkole za tyle punktów pewnie bym A nie dostała, chociaż nawet nie pamiętam, ile tych punktów miałam.

Na uczelni czy certyfikat?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@bei aha, certyfikat B2 zrobiłem jeszcze na studiach. Na C1 procedury są te same. Same ćwiczenia nie są wybitnie proste, ale teksty wydają się trywialne, że aż zawsze sprawdzam, czy to aby C1 a nie B2 :P

Edytowane przez Grouchy Smurf

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Grouchy Smurf ja nie planuje robić certyfikatu. 4 lata temu zdałam bodajże na B1 bo kurs i egzamin był finansowany z UE, ale go nigdy nawet do CV nie wpisałam bo uważam, że B1 to za niski poziom żeby się nim chwalić. Mam tylko wpisane angielski B1. Po tym kursie też nie wpisze B2, bo nie znam słownictwa branżowego i ogólnie wątpię żebym się na tyle swobodnie czuła, żeby powiedzieć, że mam B2, może B1+.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Psychiatra chce dać mi skierowanie na Oddział Dzienny Psychiatryczny, mam się zastanowić nad tym i powiedzieć psychiatrze co postanowiłam, właśnie się nad tym zastanawiam, tam pewnie dużo ludzi chodzi a ja mam fobię społeczną i boję się, że nie dam rady i ucieknę stamtąd.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 14.12.2024 o 23:49, nikt istotny napisał(a):

Nie przepadam za zimą, ale taki śnieg by mógł być. Przynajmniej by dzieciaczki na sankach poszalały. 🙂

Co słychać u was?

u nas stara bida ale wqrwione płatki śniegu to moi najlepsi przyjaciele :P

Edytowane przez Grouchy Smurf

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi