Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

kosmostrada, też staram się używać więcej nóg, aby trzymać formę ;) mam nadzieję że się przelamie, ponoć to się stanie jak trafię na tą naprawdę przrpisana mnie :)

Mam rozkminke. Zamiast robić zakupy w biedzie bo taniej, lepiej iść do pani z drewniaczka, która jest przemiła i ma serce. U niej przeplacisz 3 zł ale za to otrzymujesz od niej dawkę entuzjaznu.

I ja naprawdę zacznę u niej częściej zakupy robić ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć!

Zbugowałem (na okres do rana, albo 2-3 dni) pięciu osobom iPhone, w tym mi. Okazało się, że jest dostępny błąd który powoduje wywalanie się aplikacji, i trzeba zawrzeć tylko ten znaczek:

https://pastebin.com/ny8m6nbJ

W ramach testów wysłałem koledze filmik, jak telefon się zachowuje:

Jak myślicie, mocno po mnie widać objawy neurologiczne? Trochę może tak, szczególnie że leki biorę długo i byłem po jednym piwie. No i delikatnie (znów) boli mnie głowa.

Film niepubliczny jakby coś.

Idę siostrze naprawić telefon poprzez usunięcie historii rozmowy na facebooku.

Elufa!

Edytowane przez Reghum

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hejo :D

Jeszcze jutro, marzy mi się samotność i czas tylko dla siebie. Co dzień odwiedza mnie setki ludzi i coś chce :roll: Jutro o 16 zamykam się w czterech ścianach i do poniedziałku nikt mnie nie zobaczy :D

Chcę jednak Tobie powiedzieć, bo nie odpisałam na Twój wczorajszy post - dobrze Cię widzieć w formie! :great:

Dziękuję Ci bardzo za miłe słowa :D Dla mnie to zadziwiające jaki spokój mam w sobie i o ile prostsze jest życie kiedy żadne myśli nie gnębią i nie powodują cierpienia. Nie doszukuje się wszędzie podstępów..nie widzę w ludziach potencjalnego zagrożenia. To wszystko dzięki lekom...niestety nie zostałam cudownie uzdrowiona :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam nadzieję że się przelamie, ponoć to się stanie jak trafię na tą naprawdę przrpisana mnie :)

Jest to bardzo prawdopodobne, że siła przyciągania będzie silniejsza od wszelkich lęków i konwenansów. :smile: Kibicuję więc w temacie w wielkim kolorowym szalu z napisem Neon. :D

Też lubię robić zakupy na ryneczku u pana Wojtka, choć warzywa ma przecież droższe niż w biedrze. Pośmiejemy się. Dostanę parę marchewek ekstra. Wspieram lokalny mały biznes. Jest fajnie. :smile:

JERZY62, Jak przechodzi w pozycji horyzontalnej to pewnie, że korzystać. :smile:

kia_ sportage, Wiersze z reguły się popełnia, gdy jest dużo bólu... Ale uważam to za całkiem dobry sposób na wywalanie go z siebie. Trzymaj się!

Reghum, Na filmiku objawów nie widzę. Jest ok. :smile:

Lunaa, Najważniejsze, że rozkwitasz! :105:

mirunia, Dokładnie Kochana, do wiosny, trzymamy się, a w razie co razem za rękę. :D

Little Red Fox, Padłaś już, czy jeszcze napiszesz, co u Ciebie? :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, kosmostrada, a to widzę że wy już siedzicie w temacie. Ja sobie dopiero uswiadamiam pewne rzeczy. No ale zaczynam się czuć pełnoprawnym członkiem klubu Ziutki i Wojtka ;D jak bedr chciał podbić do jakieś łaski to przypomnę sobie twoje słowa iwyobraze sobie szalik z napisem neon, kupuje to :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No elo, ja nie śpię, i się zapowiada że trochę posiedzę chociaż lekko mnie muli. Wypiłem jedno piwo i już wkręcił mi się ból głowy i bezsenność ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie :papa::papa::papa:

U mnie takze mrozisko.

Wrocilam wczoraj do pracy. I bardzo sie z tego faktu ciesze.

Rehabilitacje zaczelam . Pogorszenia nie ma , bola mnie tylko wszystkie miesnie. Mam sporo cwiczen z piłką. Dosc mocno moje miesnie wtedy musza pracowac . Glownie kapturowe i grzbietu. Poki co szyje zaczynamy delilatnie rehabilitowac.

Jakie macie plany na weekend?

Ja jeszcze nie mam doprecyzowanych.

Milego dnia dla Wszystkich!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Reghum, pomożesz mi przy liniuxie, chodzi mi o instalację kursorów? Linux antergos, środowisko deepin.

O co chodzi z instalacją kursorów? Nie możesz po prostu zrobić tego w ten sposób:

pacman -Ss spodziewana_nazwa
sudo pacman -S znaleziona_nazwa

Ja tak zawsze robię :P A pacman -Syu aktualizuję system, tylko że ja mam czystego Archa jak łza (po prostu użyłem Installation Guide, ale szczerze, jak np. devuję i mam testować swój program na Linuxie, a ostatnio programowałem na macOS i korzystałem z wirtualnych maszyn, to jednak gotowe dystrybucje są lepsze jak Ubuntu z Unity bo po prostu wszystko działa CHYBA że zależy nam na wydajności np. w wine (które i tak nie obsługuje 3D/OpenGL po VMware na Unixach)).

Spoko, coś się wykmini.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam Was, Zboczuchy i Pomyleńce Kochane

Sorry za off-top, ukrzyżujecie mnie za chwilę :-)

Jest pomysł zorganizowania dwudniowego wyjazdowego spotkania w formie warsztatów w postaci primo: pożytecznej, secundo: przyjemnej. Albo odwrotnie, jak kto woli.

Dysponuję uroczą miejscówką w postaci ogrzewanego kominkiem domku letniskowego z wygodami (ciepła woda, wc, prysznic, wyposażona kuchnia), umożliwiającego nocleg dla 8 osób w trybie wygodnym. Tryb mniej wygodny nie był dotąd testowany, ale mozliwości są (domek dwupiętrowy o powierzchni każdej kondygnacji ok. 55m2 liczonej po podłodze pod skosami poddasza).

Lokalizacja: Kania Polska koło Serocka, 60 km na pn-wsch od Warszawy. Widać na Google Maps. Działka bardzo duża, ogrodzona (można zaparkować), bez wścibskich sąsiadów. Wkoło lasy, rzeka, boisko sportowe. Można tez dojechać wygodnym minibusikiem spod Metra Ratusz.

Program do ustalenia. Cos w rodzaju formuły rano-szkoła, po południu-przedszkole, a wieczorem – złobek. Czyli od skupienia i ciężkiej pracy do radosnego bałaganienia (bez podtekstów, Zboczuchy :-).

Koszty: składkowe, nikt nie zarabia, kwota do ustalenia. Dojazd we własnym zakresie.

Jedna zasada: efekt terapeutyczny polega na maksymalnym otworzeniu sie na Grupę.

Kto jest gotów spróbwać?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry Ludkowie!

Dziś dzień pod hasłem - o żesz, ale mi się nic nie chce...

Ale kopnęłam się w doopsko i ruszyłam realizować plan - wyprawa na przedaukcyjną wystawę ilustracji Szancera.

Te które mi się najbardziej podobały miały ceny wywoławcze - 5tys i 3 tys. Drobne 10.000 PLN w portfelu chyba by wystarczyło... ;)

Niektóre naprawdę piękne, warto było się wybrać.

Na osłodzenie skoczyłam po trzy jeszcze ciepłe pączki, dla mnie i chłopaków, a co tam, stać mnie nawet na te z różanym nadzieniem. :P

Domowników wysłałam na miasto, żeby sobie coś upolowali na obiad, brak dziś feelingu na pichcenie. :bezradny:

Miłej soboty!

Little Red Fox, Rozumiem, że trochę stresowo... :bezradny:

tosia_j, Nie widzę Twojego obrazka. :(

platek rozy, Ta ozdoba to taki trochę łapacz snów, nie?

Głaskam, wiesz dlaczego.

JERZY62, O, chyba lepsza forma, jest rozkminianie w kompie. ;)

Reghum, Nic nie rozumiem, z tego co mówisz. :D

mirunia - Rozkwiecił się mój hiacynt. :yeah: tak jak zapowiadałaś, po tygodniu. I wyłazi drugi z tej samej cebulki. :105:

Jimmy40+, Ale ten wątek to jest właśnie off-top. ;)

Dzięki za zaproszenie, niestety mnie takie imprezy nie kręcą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jimmy40+,

---Witaj .

Może po pierwsze powiem Ci szczerze ,że wzbudziło to wemnie"

Zboczuchy i Pomyleńce Kochane

pewien powiew niepokoju . Nie czuję się zboczeńcem , ani pomyleńcem . Jestem nerwowo chory , mam żonę , dziecko . Wspólżyję seksualnie tylko z żona którą kocham i której ufam . Czy to nazywasz zboczeństwem ?

"Pomyleniec" jeszcze przejdzie pod kątem ześwirowania przez lata walki z chorobą .

Koszty: składkowe, nikt nie zarabia, kwota do ustalenia.

Powiedz mi nawet na PW , jak Tu ewentualnie byś się wstydził , czy Ty jesteś jakims zakamuflowanym terapeutą , należysz do sekty , niekoniecznie religijnej . Dyskrecja masz u mnie zapewnioną - mówię poważnie .

Kwota do ustalenia , ale wpierw piszesz o składkowym ? Nie rozumiem , naprawde nie rozumiem . Czy Ty będziesz organizował picie i jedzenie ? To za to ?

Mniemam ,że Ty sam lub z kimś będziesz prelegentem wykładu o swojej teorii nerwicy , która jak dla mnie jest bardzo ciekawa i zwarta > Zaznaczę jeszcze ,że Twoje Posty czytam wszystkie i z zaciekawieniem .Wynika z Nich bez wątpienia ,że jesteś ogarniętym człowiekiem w temacie nerwic ,

Inna sprawa to w okolice Warszawy mam 500km i nie opłacało by mi się robic 1000 km tylko na dwa dni , jedna noc .

Czyli od skupienia i ciężkiej pracy do radosnego bałaganienia

czy owe bałaganienie będzie polegało na piciu alkoholu i paleniu mocnych " papierosów "

Pozdrawiam.

Podzieliłem się z Tobą swoimi wątpliwościami odnośnie Twojej odważnej propozycji , to zapewne zdrowy objaw : zapytać się o coś czego się nie rozumie do końca ?

Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi