Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Byłam na spacerze-marszu, nie chciało mi się dzisiaj za bardzo, ale w najbliższych dniach można spodziewać się upałów, więc zmobilizowałam się :D i dobrze, bo było przyjemnie... Zmęczyłam się nawet, ale o to chodzi, by wypocić niedobre :D

sailorka, którego z autorów skandynawskich kryminałów lubisz najbardziej? Wprawdzie teraz postanowiłam "wyczytać" współczesne polskie pisarki, ale może wrócę do interesującej literatury skandynawskiej...?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sailorka, Trylogia Milenium wspaniała!!! Śmierć tego autora niespodziewana, 50 lat /?/ , pozbawiła nas, być może, innych wspaniałych lektur :(

Ja wyszukuję autorów i tytuły, czytam krótkie streszczenia, opisy i zamawiam w bibliotece online. Przez mój kręgosłup i oczy jestem pozbawiona przyjemności wyszukiwania na półkach wypożyczalni, muszę więc zamawiać by net.

To bardzo pomocna opcja.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry :D

mirunia, fajny jest czas tuż przed urlopem, bo napawa nadzieją, jest się przed szansą na miły wypoczynek...oby dolegliwości bólowe pozwoliły Ci spokojnie dotrwać do piątku!!

A u mnie, dziękuję, jest zdecydowanie lepiej...

Psychicznie jednak słabo :(

Wszystkie obawy i czarne scenariusze potęgują uśpione lekko lęki.

Tak to już jest widocznie - równowaga musi być zachowana. Lepsze przeplata się z gorszym :bezradny:

tosia_j, jestem z Tobą, też nie chcę... :!:

Pierwszy raz dzisiaj trafiłam na pyszne truskawki, o smaku jakby poziomkowym, Nie znam odmiany.

Wzięłam tylko 1 kg, do ciasta, zostało niewiele, ale nie miałam siły iść drugi raz. Trudno, mam pyszne brzoskwinie :D

Miłego popołudnia życzę Wszystkim :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry!

Właśnie wróciłam z Cepeliady, na którą śmignęłam w ramach zaliczania atrakcji. Ale licha w tym roku, jedyne co mnie zainteresowało to bransolki z naturalnych kamieni, mogłabym wykupić pół stoiska, ale się powstrzymałam. :smile:

Teraz z kawką odsapnę, bo zrobiło się ciepło około 11tej i szybciej się zmęczyłam. Dziś w planie posprzątanie sypialni, pichcenie i babski wypad na ciuchy. I tak kolejny dzień minie.

Pożarłam rano jagodziankę i oczywiście ciapnęłam sobie zawartością na spodnie. Refleksja - jakoś tak mam od zawsze, że jak można się czymś usmarować, to ja to zrobię... ;)

Miłego czwartku!

mirunia, Kochana mam nadzieję, że dziś w miarę sprawnie dzionek Ci mija. Sama myśl, że za rogiem urlop jest budująca. Odpoczniesz, podziałasz w rytmie wakacyjnym, zadbasz o kostki. To już tylko jutro! Uściski przesyłam!

misty-eyed, Też udało mi się na zakończenie sezonu pyszne truskawki kupić. Teraz już czas się przerzucić na maliny i borówkę amerykańską do podjadania. :smile:

sailorka, A co, dopadł Cię ten efekt?

JERZY62, Dziś bez mapki? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam sklep internetowy z meblami biurowymi. Jest problem lękowy który zawsze sie powtarza.

Otórz współpracuje z pewna Fabryka A. W zasadzie mam tylko jej produkty na stronie.

Kiedy chciałem wprowadzić produkty innej firmy od razu czułem lęk więc wycofywałem, żeby nie czuć lęku.

Dzisiaj jest taka sytuacja, że Fabryka A nie była w stanie w konkretnym czasie zrealizować zamówienia więc wysłałem

zapytanie to fabryki B. Od razu od tamtej pory czuje dość silny lęk. Czuje się jakbym był nielojalny. A z drugiej strony

nie muszę być lojalny mogę współpracować z kim chcę. Dlaczego taki lęk? Co byście czuli na moim miejscu? A lęk jest silny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry!

kosmostrada, ja lubię wszystkie owoce, ale niestety muszę ograniczać ;) Najbardziej jednak brzoskwinie, nie polskie, ale te dostępne w sklepach. Mają one cudowne właściwości, głównie dobrze działają na układ pokarmowy. Morele zresztą też. Malinki i borówki jak najbardziej pyszne :D

mirunia, urlop spędzasz w domu, czy gdzieś poza?

Ja niedługo chyba wyjadę, choć może to się zmienić, z przyczyn ode mnie niezależnych. A chciałabym...

Lubię bransoletki bardzo, przede wszystkim z bursztynu, ale ta tosiu_j, jest fajna, zaszalej może?

Nie noszę biżuterii bo nie lubię podkreślać swoich mankamentów ;)

Psychika szaleje, spadek formy wyraźny, smutek, beznadzieja, niemoc, lęki...smutna powtórka z rozrywki :why::hide:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi