Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry Kochani!!

Ja piszę w pozycji leżącej, bo niestety słaba jestem bardzo. To dziwny stan, bo niby nic się nie dzieje, a sił brakuje. Mąż gotuje obiad wg. moich wskazówek :D .

Wierzę, że terapia łóżkowa okaże się skuteczna. Herbata imbirowo-cytrynowo-miodowa pomaga bardzo. Gardło mniej boli...

Jestem niezadowolona, bo przecież mroźna, śniegowa aura należy do moich ulubionych, a ja cieszyć się nią nie mogę ;)

Pozdrawiam ciepło :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JERZY62, to Północna Syberia, najzimniejsze miejsce na Ziemi. W styczniu temperatury sięgają tam do minus 60 stopni. Myślenie w takich warunkach jest uśpione. Miejscowi żyją na granicy ludzkich możliwości, zwłaszcza gdy zapada noc. Mroźna i czarna. W styczniu trwa 22 godziny. W Jakucji znajduje się najzimniejsze miejsce świata – wioska Tomtor. W styczniu 2004 r. temperatura spadła tam do minus 72,2 stopnia. Tu nie ma globalnego ocieplenia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JERZY62, to Północna Syberia, najzimniejsze miejsce na Ziemi. W styczniu temperatury sięgają tam do minus 60 stopni. Myślenie w takich warunkach jest uśpione. Miejscowi żyją na granicy ludzkich możliwości, zwłaszcza gdy zapada noc. Mroźna i czarna. W styczniu trwa 22 godziny. W Jakucji znajduje się najzimniejsze miejsce świata – wioska Tomtor. W styczniu 2004 r. temperatura spadła tam do minus 72,2 stopnia. Tu nie ma globalnego ocieplenia.

jeeeeezu siedze w ciepłym a mi jajki zmarzły..

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, mirunia, zawsze można założyć fb, dodać tylko zaufane osoby i wskoczyć do paru grup dyskusyjnych. :mhm:

Ja jeszcze siedzę na forach dziwniejszych od tego, na jedno pisałam podanie o przyjęcie :lol:

Dzisiaj chłodno, planuję nie wychodzić, tylko coś popisać, poczytać, pooglądać. W razie czego, futro z wilka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

misty-eyed, zdrówka szybkiego! :papa:

neon, wkładaj kalesony i to już! :mrgreen:

tosia_j, na tym forum są ludzie w różnym wieku, od nastu lat do kilkudziesięciu. Duże zróżnicowanie. Na Spamowej również.

Bardzo dzisiaj muli forum - długo się kręci.

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heh, była taka ankieta

Reprezentuję przedział wiekowy:

- 18 - 18% [ 164 ]

19 - 21 - 19% [ 175 ]

22 - 25 - 24% [ 223 ]

26 - 29 - 16% [ 146 ]

30 - 33 - 10% [ 91 ]

34 - 39 - 8% [ 72 ]

40 - 45 - 4% [ 38 ]

46 - 50 - 1% [ 9 ]

51 + - 1% [ 11 ]

Liczba głosów : 929

Edytowane przez tosia_j

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Ano byłam na chwilę w pracy, dzięki temu zmobilizowałam się do tego, żeby się zrobić... ;) Potem na spacerze z psem i w Rossku po płyn do wełny, bom w ferworze prania.

A tak to kręcę się w domku i czekałam na mensza, bo zaraz mamy jechać na szopping dla młodego, bo znowu złachał ciuchy.

A widzisz, to ja jedyna tylko w jednym miejscu piszę. :bezradny: A mój czas na Spamowej chyba mija.

tosia_j, Znaczy 40 plus też ludzi przyjmują na Twoim forum? To puść mi proszę linka na pw. :uklon:

neon, Brawo Ty! To chyba największe wyzwanie dla nas, opierać się tylko na sobie. Ale też uważam że się da, przynajmniej czasowo.

Właśnie opieprzyłam mojego syna, że chodzi bez kalesonów w cienkim dresie, już nie mam siły opieprzać Ciebie... ;)

Aj tam zaraz śmiać, wczoraj kolega młodego pożyczał od niego kalesony, jak szli na sporty zimowe. :smile:

cyklopka, No właśnie grypy dyskusyjne, tematyczne - to mnie pociąga...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi