Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Ḍryāgan , Na_Leśnik w takim razie "stuk" -za Nowy Rok ! :D

Aleee rozgadałem się na forum -aż strach pomyśleć co będzie w przyszłym roku ! :P

........Szaleństwo fajerwerkowe zaraz się skończy i nareszcie do spania. .. :great:
Kosmostrada -nie ściemniaj tylko wbijaj sie na naszą impreze -impreza bez dziewczyn to nie impreza ! :mrgreen:

W ogóle to zapraszamy dziewczyny z forum -nie przejmujcie sie jeśli jesteście już w pidżamach -potrafimy być dyskretni i docenić naturalne kobiece piękno :pirate:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry noworocznie!

Ale pospałam... Rozpoczęłam nowy rok niestandardowo - spałam do 10tej. :shock: No ale to jest właśnie tajemny wpływ szampana. ;) Obudziłam się tylko na chwilę przed szóstą, jak młody wrócił z imprezki.

Pies wrócił przeszczęśliwy ze spaceru, jak miło opróżnić pęcherz po 18tu godzinach... :D

Słoneczko usiłuje się u mnie przebić, co by z elegancko rozpocząć nowy rok, ale koopiaście się to udaje.

Z planów dziś jedynie - kaczuszka pieczona na obiad. A może wieczorem uda się gdzieś rodzinnie wyskoczyć na kawkę. Zobaczymy.

To co luzujemy się Kochani, a jutro z powerem powrót do codzienności? :smile:

Miłego dzionka!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wyspalam sie elegacko. nie czekalam na polnoc

znalezliscie wtedy ten skalpel?

Tak, tak. Zakręcony lekarz był.

Zawsze dobrze, że strony nie pomylił.

W ogóle wczoraj spotkałam swojego pacjenta i zaprosił mnie na kawę.

Zastanawiam się czy etycznie mogę na nia iść :zzz:

W regulaminie mam nie przyjmować prezentów, ani nieruchomości o kawie nie ma nic napisane.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry w Nowym Roku! :papa:

Słońce tylko rano na godzinkę przywitało dzień i poszło znowu spać. Czyżby kac? :D Bez niego burość na świecie. :bezradny:

Miasto śpiące, wyludnione, cisza i spokój. Byłam w kościółku, pomodliłam się za zdrowie i pomyślność w tym roku, pośpiewałam kolędy.

A teraz kawka, bom jakaś słaba i niedospana, zawroty znowu dokuczają (ani kropelki nie wypiłam!).

Obiad mam - więc polegiwanie dzisiaj.

kosmostrada, oby było z powerem od jutra... marzy mi się świeża energia. :D Ale co będzie...

To przyzwoicie sobie pospałaś i fajnie. Ja przed 9 wstałam "pijana jak zając" i dochodziłam do siebie.

tosia_j, :papa: miłego!

Tella, maszeruj na tę kawę... duża jesteś, wolno Ci. :D

Dobrego dnia!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzien dobry!

neon, :great: - czyli po prostu musisz bywać w miejscach, gdzie wzbudzasz zainteresowanie pań :D

Jeszcze trzeba byłoby popracować nad nieśmiałościa i powinno być dobrze :great: a wczoraj wieszała sie na mnie taka fajna śmieszka i zaciskała uda na mojej nodze :D no ale byla tam w szerszym gronie wiec pozniej juz do niej nie latałem, i dwóch kolesi nie było zadowolonych, ostatecznie miałbym ich w nosie gdybym miał pewnosc do yej dziewczyny, ale do tego potrzebna jest spokojna rozmowa, a nie zakrapiana impreza heheh

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

neon, witaj :D Dość obrazowo przedstawiłeś wrażenia dotyczące kontaktu ze "śmieszką" :roll: i najważniejsze, że masz wyczucie sytuacji, bo mogłoby różnie być :lol: . Dziewczyny chyba lubią nieśmiałych facetów? Za moich czasów było tak. Ale to zamierzchłe czasy... :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Ano ja też zamulona i bujająca, ale to przez za długie spanie i pogodę.

Przydałby się jeszcze jeden dzień na rozpęd, no ale trudno, trzeba jutro zebrać się i ruszyć jak zwykle do boju. A nie chce się....

Tella, No to śmigaj na te kawy i korzystaj z życia.

neon, W nowy rok wszedłeś z błyskiem w oku, dobra wróżba... :smile:

misty-eyed, Jak Ci nocka minęła, dało radę chwilkę pospać?

Ja tam nie lubiłam nieśmiałych facetów, to rycerz zdobywa królewnę, a nie odwrotnie... :D

Zjedliśmy lunch, pełny brzuszek, teraz to dopiero jestem jak mucha w smole. Kaczka obiadowa będzie dziś późno.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi