Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

WolfMan, Ale cudny psiak! :105: Gratuluję decyzji! Pies to wspaniały lekarz duszy, potwierdzam.

mirunia, Tak, miły dzionek był... Czytałam że Ty też nie dałaś się i twardo ruszyłaś na miasto... :great:

Sigrun, Nie wiem, czy pies nie poczułby się dotknięty, taką ilością osób taplających się w jego basenie. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sigrun, najukochańsze wariaty! Mam świra na punkcie mojego beagla. Słodziaczek mój. :mrgreen:

:mrgreen:

Sigrun, Nie wiem, czy pies nie poczułby się dotknięty, taką ilością osób taplających się w jego basenie. :D

dogadałabym sie z nim (dostałby smakołyka ;) )

misty-eyed, Kochana zaraz luknę gdzie to jest

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry wieczór,

WolfMan, pies to super sprawa. Najlepszy kompan i przyjaciel :smile: Jak pomyślę o moim to aż mi się łezka w oku kręci. Taki był kochany psiak. Kiedyś się zdecyduję jeszcze na psa. Właśnie ze schroniska.

misty-eyed, dobry wieczór :) Lubię zwiedzać kościoły, ale też nie jestem ich bywalcem. Ale mam chrześniaka, który w przyszłym roku przystąpi do pierwszej komunii, więc wypada się pojawić :D Chciałem Ci jeszcze napisać, że świetnie Cię rozumiem, jeśli chodzi o te lęki związane z badaniami, zdrowiem etc. Mam tak samo. Zwłaszcza, gdy chodzi o kogoś bliskiego. Nogi jak z waty, kołowania w głowie. Wierzę, że się z nimi uporasz i wszystko będzie dobrze :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

misty-eyed, Rozumiem, bo sama miałam rezonans i to bez kontrastu i bardzo to odchorowałam.

Chciałabym bardzo żebyś to poczuła, jak ogromnie jesteś odważna, mimo tego stresu, który przeżywasz - moja mama, która jest niby taki gieroj chodzi ze skierowaniem na badanie głowy z kontrastem w torebce już rok ( nie wiem, czy ważność nie minęła), bo to może być nieprzyjemne badanie. :roll: Powtarzam to zawsze ( i powtarzam to sobie też ;) ) - masz prawo tak się czuć - być pełna obaw, niespokojna, zalękniona, a jesteś wielka, bo mimo to idziesz na to badanie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

takie tam, siema :D

Bejbe!, gdzie się podziewałaś? :D

robaki żelkowe to są Ssyki biedronowe. można je zawiązać na supeł i obgryzać. albo rozciągać i sprawdzać kiedy pękną na pół.

Czyli jesz żelki tak jak należy. Zawiązane w supeł są smaczniejsze (zwłaszcza takie rurki jabłkowe) :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi