Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry! :papa:

Oj tak, bardzo pochmurno i wilgotno, kropi, siąpi, brrrr. Senny dzień, muszę jeszcze trochę wytrzymać i weekend!

platek rozy, poczytałam i sama nie wiem, jak Cię pocieszyć. :bezradny: Trzeba coś poszukać na tymczasem, a jak trafi się praca na dłużej i lepiej płatna niż na stażu, to brać ją od ręki i chromolić słabo płatny staż.

Te butiki byłyby w sam raz dla Ciebie, rozejrzyj się... lubisz akcesoria dla kobiet i ciuszki.

cyklopka, masz rację... brać co najlepsze z dnia dzisiejszego!

Dobrego dnia i słońca! :papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry!

Co dziś tacy lakoniczni jesteście?

Ja też dziś słowotoku na razie nie mam... :bezradny:

U mnie siąpawka i w ogóle moje sympatyczne plany piątkowe legły w gruzach. Na ogródku też się nie da porobic. No nic, posprzątam...

Idę z psem, póki nie pada.

Mam nadzieję, że weekend przyniesie nam coś przyjemnego i choc trochę słoneczka, czego sobie i Wam życzę!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie to norma, tłumaczę to sobię lenistwem i chronicznym zmęczeniem ^^. Właśnie w ruch poszła kawka, niby mocna, z trzech czubatych, alee to jak placebo dla mnie - piję dla smaku. Ja prawdopodobnie dzisiaj wyruszam wieczorkiem na jakiś bilard po tygodniach siedzenia w domu, trzeba odpocząć od nieróbstwa heheh, nie licząc biegania co drugi dzień :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czesc kochani :) ja od dwóch dni w domku , nareszcie, jestem szczęśliwa, i tak sobie odwiedzam znajomych i rodzinkę, dziś mam bratanicę na noc, szukam pracy, wczoraj zaniosłam jedno cv do sklepu

po niedzieli mam randkę,..tak...poznałam kogoś :mrgreen::mrgreen: w przyszłym tygodniu zaległe sprawy dentysta, urząd itp. sciskam mocno i przesyłam trochę pozytywnej energii

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moja praca w dniu dzisiejszym:

-Sebastian?

-Obecny. Jak czołg.

-Stanisław?

-Obecny. Jak czołg.

-Kto lubi Panią ręką w górę! Kto lubi Panią przytula Panią!

-Ej, bo mnie wywrócicie...

*JEB*

-Przepraszam, ale idę do ławki trzymać Mateusza...

-O, to nawet fajnie!

-Proszę nie udawać głupszych, niż się jest w rzeczywistości.

-Przepraszam, ja się taka urodziłam.

-Bo ja się bujam w Panu Trenerze i Nadia też.

-Tak, wiem, wiem, ale to będzie nasza tajemnica.

-To Pani też?!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzien dobry Kochani:********

Mialam dzis odebranie dyplomu , byl poczestunek --- herbata , kawa i ciacho . Jednym slowem bardzo sympatycznie , odrealnilo mnie wprawdzie na tym rozdaniu i lęku dostalam ale jakos dotrwalam i zal mi ze z moja grupa ludzikow ktorych polubilam juz nie bede miala kontaktu :bezradny:

I oplaca sie tupac nozka ! Dzis mialam rozmowe z naszym coachem i powiedzial mi ze wczoraj z moja opiekunka rozmawial i sie zastanawiali jak rozwiazac ta sytuacje a ze bylam najbardziej udzelajaca sie kobieta na warsztatach i ze mam ciezka sytuacje to zaproponowali mi zebym do konca grudnia popracowala u nich w Klubie aktywizacji tylko w innej placowce. Praca w sekretariacie.

Ale ja nie uwierze poki papierka nie dostane do podpisu --- ktory ma ponoc byc w nastepnym tygodniu.

I zab mnie boli od nocy wiec znow nie spalam . Dobrze ze w poniedzialek mam dentystke.

I lękowo mi dzis i smetnie bo szaroburosc za oknem mnie dobija.

miruniaKochana teraz trzymaj kciuki zeby sie znow ta sytuacja z praca nie posypala. :uklon: jak sie czujesz?:*********

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć Łobuzy ;)

platek rozy, i super, że jest duża szansa na rozwiązanie tej sytuacji :great:

a tupać nogą się czasami opłaca, ja dzisiaj ładnie tupnełam przez telefon mojej przychodni - od razu porządek :mrgreen: i zostaje tam, ale tylko na jeden dzień w tygodniu :mrgreen:

cyklopka, dzieci są pocieszne :lol:

A ja mówiłam, że dostałam pracę w szpitalu od listopada? To już dostałam inną :mrgreen: też w szpitalu, ale innym i na lepszym oddziale, w sensie dla mnie ciekawszym, no i umowa o pracę :mrgreen: to teraz muszę odwołać tamtą co dostałam wcześniej :P

w nowym miejscu mogłam zacząć już od tego poniedziałku, ale, że nie uznają mi zdolności do pracy z przychodni, to muszę zrobić nową także startuje dopiero od listopada, a ten tydzień mam na załatwienie dokumentów ;)

Dosłownie miszcz szukania jobu ze mnie :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sigrun, Dziękuję, dostałam! :D U mnie też wieje okrutnie, ale dzięki temu parę razy słonko się wychyliło.

cyklopka, :lol:

platek rozy, No proszę jak to się układa, papierek będzie w łapce, będziemy tu świętowac! :great: No masz te kłody pod nogi, ale opłaca się nie poddawac.

acherontia-styx, No ja się wreszcie pogubię z tymi Twoimi pracami... ;)

mirunia, Jak tam Kochana, gotowa do weekendu? Jakiś sprytny plan jest? ;)

Monsz dziś ze sklepu w łapce resztę niósł, upuścił wpuszczając psa i wiuuuu tyle widzieli 30 zeta... No takie wietrzysko, że kieszenie nicuje. :bezradny: Ktoś się ucieszy...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, cześć Kochana! :great: to trzymam mocno kciuki, żeby nie poprzestało tylko na obiecankach i żebyś mogła podpisać wreszcie ten upragniony papierek! :great:

Gratuluję dyplomu :D ! Miło, że zrobiono Wam takie spotkanie przy kawce...

A ja dzisiaj czuję się jak pijany zając w kapuście (tylko nie rozrabiam) :D . Mam zawroty głowy, wozi mną i sama nie wiem, czy to nerwicowe. Bardziej prawdopodobne, że szyjny tak mi daje popalić. :shock:

Wstąpiłam po pracy do lumpka i mam za 8zł. taką dziergawkę firmy papaya :D taki pudrowy, szary róż. Będzie na wiosnę/lato, bo to dziurawe. :mrgreen:

Acherontia, :great::great: fajnie, ważne, że będziesz robiła to co lubisz, a przychodnia dla "rozrywki"- jeden dzień to pikuś. :mrgreen:

cyklopka, jesteś niemożliwa :mrgreen::great::great: a dzieciaki cudne!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, hej Kochana! Nic konkretnego nie planuję. Mam zamiar jutro trochę ogarnąć chałupę, bo dawno odkurzacza nie widziała :lol: i zrobić jakiś obiad na 2-3 dni ;) Pogoda gooowniana, więc nigdzie nie będę się szwendać, tyle co do sklepu i biegom do domu.

Może ze dwie osoby się ucieszą, jedna znajdzie 10, druga 20... a to jakiś wiatr - filantrop u Was wieje. :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Ta okropna pogoda skrzydła podcina, bo nogi się nie chce z domu wystawiac... Do tego stopnia, że ostatnie mleko dodałam do naleśników i piję czarną kawę, bo mi się wyjśc nie chce. :roll:

Fajny sweterek, ładny kolor! Mam też "dziurawkę" tylko ciemnoszarą, lubię ją do rockowych stylizacji.

Pięknie dajesz radę z tymi zawrotami, bo to jest okropny dyskomfort.

Purpurowy, Hej, co u Ciebie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi