Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Nie chcę znowu rozkopywać tematu, ale acherontia-styx, nieraz jak ktoś ma problemy z pracą, to twoje posty nie brzmią jak wsparcie i dobra rada, tylko pokazanie, że ty masz pracę lepiej zorganizowaną niż inni i że lepiej sobie radzisz. Tak do namysłu. Rozumiem, że nie chcesz marudzić i pokazywać nam słabych stron, masz prawo, ale innym pozwól.

Kosmo, jak to nie czytać książek? Czegoś tak oburzającego jeszcze nie słyszałam! :bezradny:

A tak dla zmiany klimatu możemy jak najbardziej poświntuszyć, bo u mnie też w sprawach damsko-męskich zero, więc tylko zmyślanie mi zostało. :P

Jak się żegna okulista? "Do zobaczenia!"

Jak się żegna otolaryngolog? "Do usłyszenia!"

Jak się żegna ginekolog?

.

.

.

.

.

.

.

.

"Wkrótce do pani zajrzę!"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak się żegna okulista? "Do zobaczenia!"

Jak się żegna otolaryngolog? "Do usłyszenia!"

Jak się żegna ginekolog?

.

.

.

.

.

.

.

.

"Wkrótce do pani zajrzę!"

Please, nie zaczynajmy tematu ginekologów :hide: wystarczy mi, że mam jednego w rodzinie i często słyszę, głupie żarty w tym temacie od niego :lol: a już w ogóle nie wspomnę jak uzasadnił swoje twierdzenie, że ma nudną pracę :hide:

cyklopka, ok, przyjęłam do wiadomości ;) zdania co prawda w tym temacie nie zmienię, bo każdy stracił w życiu coś na czym mu zależało i nie uważam tego za wystarczający powód do fochania się ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zosia_89, to juz wiem , bo raz mi kolezanka zafundowala taki zabieg :)

mirunia, Kochana:********* uwazaj na sebie bo pogoda taka niepewna , ranki i noce bardzo chlodne a w ciagu dnia ciepelko. Myslalam wlasnie o Tobie i bylam cekawa czy lepiej dzis.

Co do mojego problemu to juz dzialam i bede sie odwolywala , rozmawialam z pania Kasia z aktywizacji.

Ja tez kiepsko , no ale czego sie spodziewac po takim dniu? Lęki mam bardzo duze.

Za to wczoraj scielam wlosy na boba. Sa krociuskie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zosia_89, a szczerze to wczoraj z leksza rozpaczalam nad tym scieciem bo to duza zmiana no ale dawniej miewalam rozne fryzurki i jakos nie rozkminialam ich po prostu czekalam az odrosna jak kotras mi siem nmnej podobala . Boba mialam tez , na studiach :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, zrobie zdjatko to wysle :) Wiesz ten staz o tyle byl fajny ze ja caly czas razem z nim mialam miec te warsztaty w Klubie aktywizacji zawodwej i tam sa takie targi pracy organizowane raz w miesiacu i spotkania z pracodawcami no i sa powazne oferty z umowami , jest tez doradca zawodowy do dyzpozycji oraz psycholog. Wiec dla mnie byloby to dobre no i oswajanie lękow wkraczam pomalu na umowe i ide dalej do celu szukajac pracy na caly etat. Orazaz jest mozliwosc zostaniaw UM jesli beda zadowoleni.

Wloskow troche zal bylo ale juz po fakcie :)

Zosia_89, tez miala byc to fryzura na nadchodzace nowe :) no ale coz nowe nie nadeszlo ale fryzure zrobilam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi