Skocz do zawartości
Nerwica.com

Hello ewrybady [Kraków]

ty_tez_mozesz

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć wszystkim, a z Krakowa i okolic szczególnie

Słuchajcie jest temat do ogarnięcia, chetnie poznam nowych ludzi. Do pogadania, do wyjscia na impreze do posmęcenia jak proza życia doskwiera. O to chodzi, że jestem otwarty i chetnie się z Tobą, Tobą i Tobą spotkam. Może nam będzie fajnie spędzić ze sobą czas - pogadać..., kto wie okaże się. Może bedzie to początek czegoś ciekawego, zobaczymy... Chcę, żebyś wiedział / wiedziała, że możesz napisać jeśli zechcesz mnie poznać. Daj sygnał, że chcesz... a też się odezwe.

Coś o mnie?

Ludzie mówią, że jestem otwarty ale też specyficzny :) Do niedawna zawsze lubiłem sport, ostatnio mniej ale do sportu wracam powoli, a teraz? sam nie wiem co lubie :) gadać z ludzmi, czytać czasem, imprezować. Lubie wyzwania, lubie prawdę. Jestem po studiach, wyprowadziłem się z domu, pracuje. Hmmm, ostatnio 1.5 roku w psychoterapii. Jestem refleksyjny i też to cenię sobie u innych - taką umiejętność wglądu zastanowienia się nad sobą. Lubię poznawać nowych ludzi, chodzić na kawe albo piwo. Lubie spacery.

a mam 26 lat, i jak patrzę w lustro to zdarza mi się mrugnąć do siebie ;P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To może powiem tak.

Jestem Aneta,mam 19 lat w Krakowie bywałam często bo tam miałam psychiatrę do którego chcę wrócić jak mi się pare spraw ułoży.

Bardzo lubię robić zdjęcia przyrodzie(póki co zwykłą cyfrówką,ale mi to wystarcza). Jestem straszną gadułą i łatwo nawiązuję znajomości aczkolwiek mam potem problem z ich utrzymaniem. Jestem na rencie,póki co się nie uczę.Dużo rzeczy się wydarzyło i na chwilę obecną jestem na terapi leczenia uzależnień.

Czemu to piszę?

Bo też lubię spacery ;)

A tak serio to fajnie będzie mieć w Krakowie jak będę kogoś z kim będę mogła porozmawiać :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Anetixi, jestem bardzo na tak by się spotkać jak będziesz w Krakowie :) spacer, kawka chętnie. Pisz z małym wyprzedzeniem i nie powinno być problemów by się zgadać

coś jeszcze o mnie. lubie rozmawiać o ... szeropojętym temacie zwanym ... życiem. im prawdziwiej tym lepiej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi