Skocz do zawartości
Nerwica.com

Koleżanki - Gdańsk!

Kar0lina

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć Dziewczyny!

Parę słów odemnie... Mam nerwicę lękową od prawie 7 lat, ostatnio z przewlekłą depresją.

Chętnie poznam osoby z taką samą lub podobną dolegliwością.

Szukam koleżanki, przyjaciółki od serca, bratniej duszy z Gdańska (i okolic)!

Z racji tego, że nie mogę znaleźć pracy w zawodzie, jestem poniekąd skazana na siedzenie w domu, co mi strasznie doskwiera:(

mimo fobii społecznej bardzo brakuje mi kontaktu z ludźmi, spotkań i rozmów, lub po prostu drugiej osoby, przy której można być sobą.

Z drugiej strony wiele rzeczy bym chciała zmienić, zrobić, a nie mogę ruszyć tyłka i iść do przodu.

Czy znajdzie się tutaj Bratnia Dusza?

Pozdrawiam i zapraszam do korespondencji na forum lub priv:)

Karolina

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wojtek gdzie byles jak Cie nie bylo? :D Juz zaczelam sie martwic , ze cos sie stalo.

Kar0lina, zapewne preferujesz spotkania w 4 oczy? Ale gdybys kiedys chciala mamy fajna grupe 3miejska ktora co prawda nie ogranicza sie do jednego zaburzenia tylko jest misz masz ale nie przeszkadza nam sie to dogadywac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość SmutnaTęcza

Ja właśnie dlatego szukam kogoś z okolic Trójmiasta, najlepiej tych północno-zachodnich, bo mierzi mnie półgodzinny dojazd do Gdyni czy godzinny do Gdańska.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość SmutnaTęcza

Ano można jeździć i robić w tym czasie mnóstwo rzeczy... Ale jak ktoś musi tak jeździć 5 dni w tygodniu, to naprawdę może obrzydnąć.

Poza tym co ja gadam - jadę do tych miast dłużej niż napisałam, bo zapomniałam o autobusie. Z powrotem jest jeszcze gorzej, bo zdarza mi się jechać z Gdańska 1h 45min, a normalnie powinno być o pół godziny mniej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi