Skocz do zawartości
Nerwica.com

Ukryte kamery w waszym domu - ruter TP LINK

Lusesita Dolores

Rekomendowane odpowiedzi

Nie mam 100% pewności ale docierają do mnie pewne sygnały z których wynika, że nie tylko monitor(cały laptop) jest kamerą ale coraz więcej urządzeń w waszym/moim domu( np. rutery firmy "TP-LINK"). To nie żart.

Niektóre urządzenia mają kamerę której nie widać gołym okiem.

Może to i głupie ale przyglądając się niektórym ludziom którzy mnie podglądają przez monitor; mieszkam od nich w odległości 50-120km…. Chodzi o to, że jest np. taka sytuacja – monitor mam schowany do szafki… wstaję rano na oddział … i gdy już jestem na miejscu to odnoszę wrażenie że oni mnie widzieli mimo tego, że laptop był schowany…. Oczywiście monitor mam schowany …a tu proszę: cała litania sygnałów które podpowiadają mi że "oni mnie nadal widzą"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PJT, taka choroba :-|

No właśnie. Przy schizofreni to niestety częste. Mało który schizofrenik przyznaje się przed sobą sam że jest chory a o łykaniu leków nie ma mowy przynajmniej jak jest w psychozie. Może lepszy dla Ahmy by był oddział całodobowy. Nie koniecznie zamknięty, ale jednak całodobowy by personej przypilnował z lekami i obserwował.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ahma, powiedz lekarzowi, oni od tego są żeby nam pomagać, dlaczego masz się sama zmagać z tymi objawami? Przecież chyba nie chcesz nadal mieć wrażenia, że ktoś Cię obserwuje czy prześladuje, męczące to jest prawda?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ahma, jeśli czujesz się obserwowana, to prawdopodobnie jesteś - przez pozostałych członków grupy i prowadzących terapię. Do takiej obserwacji nie trzeba kamer i podsłuchów. Wierzysz w Boga?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi