Skocz do zawartości
Nerwica.com

Poglądy na Forum

wiejskifilozof

Rekomendowane odpowiedzi

E tam dużo, ja np. jestem lewakiem, no może socjaldemokratą. ;)

A tym szowinizmem to pachnie od jednej osoby, która stale zakłada tu konta i tworzy takie tematy, dlatego mogłeś odnieść złudne wrażenie o nadreprezentacji.

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zastanawia mnie, dlaczego tak dużo osób na Forum ma skrajne poglądy prawicowe ? Od niektórych wręcz pachnie szowinizmem wobec kobiet.Czy poglądy nazistowskie są tak popularne na Forum ?

ja tu czasem tylko zauważyłem skrajnie lewicowe poglądy,nihilistyczne wręcz

i mohery jednych i drugich nie cierpię

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zastanawia mnie, dlaczego tak dużo osób na Forum ma skrajne poglądy prawicowe ? Od niektórych wręcz pachnie szowinizmem wobec kobiet.Czy poglądy nazistowskie są tak popularne na Forum ?

Nie wszyscy co nie są za PO i nie wierzą ślepo w każde słowo wypowiedziane w TVN to prawicowcy. Ja to mam tak zróżnicowane poglądy że trudno mnie zakwalifikować jedni uznają mnie za faszystę czy prawicowca inni za lewaka ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Forum jest mocno upolitycznione.

Nie zauważyłem żeby tu ktoś agitował za jakąś partią. A o polityce to chyba najwięcej sam autor wątku piszę. :mrgreen: ja to głównie poruszam sprawy społeczno- gospodarcze i czasem o politykę się zahacza ale żadnych agitacji pro czy anty jakiejś partii nie urządzam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiście że wszyscy są upolitycznieni.

Jaro na króla polski! Pis na rząd.

Szabelka w dłoń,wsiąść na koń (kucyka?) i siec,ciąć,chlastać czerwoną swołocz, na pohybel ruskim skU&*&. :lol:

Od niektórych wręcz pachnie szowinizmem wobec kobiet

Oj tam oj tam,jeden czy dwa szowinistyczne żarty wiosny nie czynią..

A tak co do tematu,nie wiem jakie mam poglądy,mam pogląd taki że w PL są wujowe warunki życia,i problemem nie są świnie przy żłobie,a sama struktura żłobu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mark123, Wg tego co podałeś ja też jestem mieszańcem, ale bliżej prawicy. Zresztą to są założenia teoretyczne takie niby prawicowe PiS ma więcej w sobie lewicy zwłaszcza jeśli chodzi o sprawy gospodarcze. Poza ten cały podział jest stworzony przez prawicowca w stylu Korwina także nie jest do końca wiarygodny i mocno stronniczy, no i do tego chyba zdeaktualizowany w dzisiejszych czasach gdzie nie już tak silnych podziałów.

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marcin20.04,

Nie spotkałem jeszcze na tym forum naziola.

A ja tak.

Ale ma F20.0 w opisie, wiec nie winie chlopa za to. :pirate:

mark123,

Skutki rządów Rozwój gospodarczy, dobrobyt, bogacenie się całego społeczeństwa.

Bieda, bezrobocie, brak perspektyw większości społeczeństwa.

Coz za zjawiskowy obiektywizm. :great:

Kiedys bylem rasowym lewakiem, teraz uwazam, ze moja "religia" mnie zdradzila, i stalem sie politycznie bezwyznaniowy ;) . A moje obecne poglady-tez pewnie lewicowo-prawicowa fuzja.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Forum jest mocno upolitycznione.

Nie zauważyłem żeby tu ktoś agitował za jakąś partią. A o polityce to chyba najwięcej sam autor wątku piszę. :mrgreen: ja to głównie poruszam sprawy społeczno- gospodarcze i czasem o politykę się zahacza ale żadnych agitacji pro czy anty jakiejś partii nie urządzam.

Oj, jeden z nas jest bardzo za PIS :D

-- 19 paź 2013, 10:12 --

detektywmonk mam wrażenie, że masz dzisiaj gorszy dzień, tj. kiepski humor czy się nie mylę?

A żeby było do tematu - ja jestem konserwa o liberalnych poglądach na gospodarkę.

Ja i gorszy dzień :D żyję jak nastolatek bez trosk i zmartwień.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oj, jeden z nas jest bardzo za PIS
nawet nie jeden pewnie, ale nie uprawia tu żadnej agitacji a to że ktoś ma takie a takie poglądy to przecież normalne w końcu około 30% Polaków popiera PiS to jasne że na forum tacy też są. Choć i tak mi się wydaję że na forum dominują liberałowie i centrolewica przynajmniej światopoglądowo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi