Skocz do zawartości
Nerwica.com

Osoby normalne.

wiejskifilozof

Rekomendowane odpowiedzi

Kiedy czytam te posty,większość są bardzo mądre i dowcipne.To stwierdzam,że tu na Forum osób umysłowo niepełnosprawnych jest może kilku.Reszta to osoby zdrowe i normalne.Ich największe problemy to,niska płaca,kłopoty z dziećmi.Rozumiem,że te osoby nie chodzą do psychologów bo się wstydzą.Wolą opisać tu na forum.Bo tu jest anonimowość.Często te osoby mają skrajne poglądy polityczne od komunistycznych po nazistowskie.Są tu bo czują się samotne,a psychicznie i fizycznie są zdrowi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A te ankiety na które była mania kilka dni temu? Wyłoniły jakiś obraz statystycznego forumowicza? :D

Jakie ankiety ?

-- 08 paź 2013, 20:57 --

Wg ankiet wychodzi że głównym problemem forumowiczów jest brak seksu i to że nigdy tego nie robili . No i ponad 50% jest niewierzących pewnie gdyby wierzyli problemy by zniknęły. Czyli zalecane seks i modlitwa ;) a nie żadne terapie i leki.

Ja swej psycholog i psychiatrze mówię,że mam ochotę z nimi na seks.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wg ankiet wychodzi że głównym problemem forumowiczów jest brak seksu i to że nigdy tego nie robili . No i ponad 50% jest niewierzących pewnie gdyby wierzyli problemy by zniknęły. Czyli zalecane seks i modlitwa ;) a nie żadne terapie i leki.

Bhaha, Top Post! :D

Można łączyć? Tzn. modlić się o seks? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem podobne wrażenie, bywając na paru zlotach.

Bystry żart, imprezowe podejście do życia, poglądy na różne tematy.

Liczyłem na to, że uzyskam jakieś wsparcie, ale najwyraźniej problemy psychiczne nie rzucają się tak na zewnątrz jak myślałem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie! Uprawiac seks modlac sie, tzw tantra

:zzz:

Rzut oka na wiki, i od razu super kąsek:

"kaulaćara - kaula-tantra nazywana jest również "tantrą lewej ręki". Jej adepci medytują nad energią kundalini i wykorzystują praktyki zewnętrzne (najczęściej seksualne) w celu otworzenia ćakry muladhara. Uważa się, że praktyki te są często nadużywane w szkodliwy sposób."

"Lekarzu lecz się sam!" :D

Liczyłem na to, że uzyskam jakieś wsparcie, ale najwyraźniej problemy psychiczne nie rzucają się tak na zewnątrz jak myślałem.

Chyba faktycznie dobrze się "maskujesz" bo wydawałeś mi się jednym z "najnormalniejszych" zlotowiczów :shock:

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bhaha, Top Post! :D

Można łączyć? Tzn. modlić się o seks? :D

W poslkim sejmie modlono się kiedyś o deszcz to i o seks można.

Według różnych statystyk na szczęśliwe życie składa się udane życie rodzinne, w tym seksualne, dobra praca i zdrowie, wiara też bardzo pomaga. A u nas na forum co mam pełno prawiczków, lub takich co dawno seksu nie mieli, bezrobotnych lub niesczesliwych w pracy, rodziny to tu własnej prawie nikt nie ma a jak ma to jakieś problemy, a wierzy mało kto i jak tu być szczęśliwym.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"kaulaćara - kaula-tantra nazywana jest również "tantrą lewej ręki". Jej adepci medytują nad energią kundalini i wykorzystują praktyki zewnętrzne (najczęściej seksualne) w celu otworzenia ćakry muladhara. Uważa się, że praktyki te są często nadużywane w szkodliwy sposób."

"Lekarzu lecz się sam!" :D

Coaxil tez jest naduzywany i co, lekarstwo od trucizny dzieli dawka :nono:

-- 08 paź 2013, 21:07 --

khaleesi,

DETOKS OD FORUM!

tiaaa :pirate:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ora et gomora :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moim głównym problemem jest ergofobia i prokrastynacja( ale też można nazwać to usprawiedliwianiem lenistwa) a tego za bardzo nie widać, znaczy efektem tego jest siedzenie w domu i nic nie robienie a na zlocie w końcu mam okazję coś porobić, popić i poprzebywac z ludźmi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zima, na zywo widać ale też nie na dzień dobry tylko przy dłuższym przebywaniu z osobą. Tu na forum to w ogóle. Niektóre tematy raczej sa bardzo pozytywne i wydawać by sie mogło, że pisza tam osoby bez zaburzeń i problemów.
nie kazdy ma ochote epatowac na publiku swoimi problemami.. niedawno czułam sie bardzo źle, na tyle że nie potrafiłam sensownie zdania sformułowac :? wiec nie wchodziłam na forum.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ciężko powiedzieć.podobno niema normalnych sa niezdiagnozowani.jedyni normalni to ci którzy zostali przyjęci di sił powietrznych i którzy przeszli wyczerpujące badania lekarskie pozytywnie.nim.badania psychologiczne,badania pod kątem chorób genetycznych,dziedzicznych schorzeń.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zima, na zywo widać ale też nie na dzień dobry tylko przy dłuższym przebywaniu z osobą. Tu na forum to w ogóle. Niektóre tematy raczej sa bardzo pozytywne i wydawać by sie mogło, że pisza tam osoby bez zaburzeń i problemów.
nie kazdy ma ochote epatowac na publiku swoimi problemami.. niedawno czułam sie bardzo źle, na tyle że nie potrafiłam sensownie zdania sformułowac :? wiec nie wchodziłam na forum.

Jasne, na publiku podrywajcie się na wzajem, a o "Bonusowych" zaburzeniach dowiecie się na żywo, oby nie z siekierką w czole ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi