Skocz do zawartości
Nerwica.com

Czy jesteś za przyłączeniem Polski do Niemiec?

Hans

Czy jesteś za przyłączeniem Polski do Niemiec?  

34 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jesteś za przyłączeniem Polski do Niemiec?

• tak
      11
    • nie
      7
    • nie będzie Niemiec pluł nam w twarz
      9
    • diese verfluchten Polacken, wir brauchen sie nicht in unserem Vaterland
      1
    • Wałęsa niech odda moje 100 milionów (opcja możliwa tylko dla urodzonych do 1990 r.)
      4
    • nie wierzę elektrykom!
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Pytanie jak w temacie nawiązujące do wypowiedzi Lecha Wałęsy:

Z państwa Polski, Niemiec i innych zrobić Państwo Europa. To jest powiększenie struktur geograficznych. A jeszcze wtedy, jak powiększamy struktury geograficzne, ekonomia musi być inna, demokracja musi być inna. Bo jak to łączyć. Jak byśmy wszystkie połączyli, to z Chinami nikt by nie wygrał głosowania. Chiny by zawsze wygrały, bo mają najwięcej ludzi. Więc musimy to jakoś ustawić, żeby nie było takiej możliwości.

o_take_niemcy_walczylem_17061940.jpg

Ja, jako wielki orędownik myśli politycznej prezydenta Wałęsy, jak również znany germanofil, proponuję na początek naukę hymnu:

[videoyoutube=xOpSWJ2ZGvs][/videoyoutube]

komm.png

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem za, Wałęsa mówi jak potłuczony że trudno go zrozumieć ale idea jest dobra, nawet nazwisko niemieckie już mam, ulica na której mieszkam też brzmi z niemiecka i mam drzewo genealogiczne bardziej aryjskie od większości współczesnych Niemców. Słowem jestem polskojęzycznym Niemcem. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może załóżmy Ruch Poddania Polski Państwu Niemieckiemu, może nawet dostalibyśmy się do sejmu, wiem że część Ślązaków, trochę Kaszubów no i ludzie patrzących tylko na ekonomię by to poparło.

Ale by się lament podniósł. Jak mnie przed wyborami pytali na kogo głosuję, a zazwyczaj robili to ci z prawej strony (przynajmniej w kwestii swiatopoglądu), to mówiłem, że dołożę wszelkich starań, by móc głosować w opolskim i oddać głos na mniejszość niemiecką. :D

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tylko niech Niemki zostaną u siebie,

uwazam, ze to mit wykuty w polskich kompleksach. przemysl upadl, motoryzacji nie ma, druzyna przegrywa, swiat sie smieje... ale przeciez kobiety mamy najpiekniejsze na swiecie, no nie? A ze niemcom zazdroscimy wszystkiego, to chociaz na kobiety musimy im pocisnac (a prawda jest taka, ze jest wiele pieknych, jak i brzydkich niemek, tak jak polek 8) ) Z tego, co sie orientuje, w innych krajach demoludu jest ta sama denna gadka "lotyszki sa najpiekniejsze na swiecie!", "rumunki sa najpiekniesze na swiecie!" pfff.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to może nie miałem szczęścia trafić na takowe piękne Niemki, bo z kilku krótkich pobytów tam widziałem znaczną ilość babochłopów i tych zz ciężkiej artyleri. Jak z Niemcami to od razu dołączyłbym Holandię, byłoby luźniej trochę a i holenderski meta uwielbiam. Stworzyć wielką potęgę pogańską w Europie z Polski Niemiec Holandii Czech i Skandynawii ahh :yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do urody dziewczyn to trochę racji jest, jak bywałem kiedyś trochę w świecie to jedynie angielki rzeczywiście są przeciętnie dużo brzydsze od Polek. Niemki wcale nie są brzydkie, na Bałkanach to dziewczyny dorównują jeśli nie przewyższają uroda Polek, nawet w Albanii są ładne zwłaszcza jak komuś podobają się niskie ze sporymi kuperkami i cyckami. A w Holandii jest pełno ładnych młodych rowerzystek i praktycznie otyłych nie widać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi się spodobała wypowiedź złodzieja osadzonego w zakładzie karnym, z którym robili wywiad. Twierdził on, że ma etykietę i nigdy nie okradał ludzi biednych, ani kobiet, po chwili namysłu dodał- "No dobra, w Niemczech zrywałem Niemkom naszyjniki z szyi, ale przecież Niemka to nie kobieta " :pirate:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dark Passenger, dobreee :D

Ja tam nie wiem, może chirurgia plastyczna poszła do przodu i teraz szwaby fundują potomstwu aryjski "makeover" na 15-te urodziny, ale jak 15 lat temu byłem (o zgrozo) na wymianie uczniowskiej w szwablandii przez 2 tygodnie to ani jednej dziewczyny którą mógłbym nazwać "ładną" nie widziałem. A przynajmniej "tamtejszej" - jedną spotkaliśmy w Berlinie całkiem-całkiem, okazała się Kanadyjką na urlopie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niemcy w tym Niemki są coraz mniej aryjscy, poprze masowe migracje pule genetyczne się mieszają przez co ludzie zwykle są ładniejsi. No i też zależy od gustu Niemki częstą mają szerokie biodra co wielu się nie podoba a mi to w ogóle nie przeszkadza wręcz odwrotnie. Zresztą nie twierdzę że są jakieś super ładne tylko przeciętnie niewiele odstają od Polek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I na razie na 11 głosów mamy 6 popierających wstąpienie, ciekawe jak to wyglądałoby w całym społeczeństwie. Może patriotyzm i antyniemieckosć to już przeżytek i ludzie woleli by zamiast wyjeżdżać na zachód do pracy i dla opieki państwa chcieli aby cywilizacja i wyższe zarobki same do nas przyszły bez konieczności wyjazdu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niemki częstą mają szerokie biodra

Biodra-śmodra, szwabkę to tylko z papierową torbą w zestawie można brać, ona mają mordy przepaskudne :mrgreen:

Może patriotyzm i antyniemieckosć to już przeżytek i ludzie woleli by zamiast wyjeżdżać na zachód do pracy i dla opieki państwa chcieli aby cywilizacja i wyższe zarobki same do nas przyszły bez konieczności wyjazdu.

Ja tam się mogę zgodzić na "scalenie" jak obiecają że dzień przed wszyscy się powieszą :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi