Skocz do zawartości
Nerwica.com

Tatuaże, piercing i inne modyfikacje

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kupmitrumne, dzięki :) Nie skromnie dodam, że z tym drugim mam zamiar się pokazać na jakimś konwencie, oczywiście wszystko zależy od kategori itp. 7go marca idę go doszlifować po wygojeniu i się zobaczy co dalej.

Kestrel, to TV od rodziców sprzedaj np :mrgreen: Ja chwilowo spokój jeśli chodzi o nowe tattoo, stabilizacja finansowa i te sprawy, ale jak tylko wszystko się ureguluje będzie pełen atak :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Byłem sobie wczoraj na basenie, po jakimś czasie wchodzi sobie starszy pan, tak na oko w granicach 50tki, ze swoim wnukiem (lub synem ale przypuszczam że to pierwsze). Nie było by w tym nic dziwnego, gdyby nie fakt, że ów pan miał tak z 50% ciała wydziaranego :mrgreen: I nie były to tatuaże sprzed 30 lat tylko robione max 5 lat temu. Całe ręce i plecy :105: Częściowo nogi i brzuch. Ależ to był świetny widok!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, w sensie co ten typ miał? Różnie, na nodze jakieś samuraje, plecy też chiński motyw, ręce to trudno opisać co to dokładnie było, jakieś oczy/twarz - nie wiem nie przyglądałem się mu tak dokładnie co by mnie jeszcze za jakiegoś "innego" nie wziął :mrgreen: Ale wyglądało to na robotę kosy, jego styl.

Wiesz ile byś czekał u Tofika? I być może zrobi Ci biomech jak mu napiszesz, nie wiem. Ale fakt faktem to na pewno nie jego bajka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi