Skocz do zawartości
Nerwica.com

poznam kogos, komu bede mogl zrobic zdjęcia.

Hellbike

Rekomendowane odpowiedzi

Szukam kogos, komu bede mogl porobic zdjecia.

Ciezko jest mi powiedziec, czego konkretnie oczekiwalbym od zdjec, ale generalnie chodziloby o ukazanie wplywu zaburzen na zycie.

Fobia spoleczna oraz borderline sa mi najblizsze, dlatego o takie osoby glownie mi chodzi.

Nie mam bogatego portfolio, w sumie tylko 1 projekt - http://hellbike.daportfolio.com/gallery/743896

wiec widzialbym to raczej jako pewna wymiane - ja dostaje zdjecia, ty alternatywna formę terapii.

Interesuja mnie glownie kobiety.

Nie chce sie tu rozpisywac na temat celu, motywu, przebiegu oraz innych szczegolow poniewaz wiem, ze sa nikle szanse na znalezienie chetnej osoby, a jesli ktos mialby byc zainteresowany, tyle pewnie i tak mu wystarczy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jestem (byłem?) zawodowym fotografem, ale nie robiłem nigdy podziału na płeć...

Btw - czyść exif bo są Twoje dane itp.

Mi po prostu robi to roznice. Kontakt z kobietami jest dla mnie znacznie ciekawszy i bardziej absorbujacy, ciekawiej mi sie je fotografuje, ciekawiej oglada na zdjeciach. To taka sama preferencja jak to, ze do zdjec szukam kogos z zaburzeniami, a nie bankiera, faszyste, ksiedza czy muzyka - ale rozumiem, ze akurat w tym jednym, konkretnym przypadku wiele osob bedzie miec problem nie do przeskoczenia - i zupelnie mnie to nie obchodzi.

Odnosnie danych - nie zalezy mi na anonimowosci.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hellbike, zajrzalam do Twoich fotek... podobaja sie. Chwytasz wnetrze.

Ten pan to chyba depreche ostra ma ale fota swietna

http://fc05.deviantart.net/fs71/o/2012/251/6/6/66ca4744da02f87d1124431a7aa05d84.jpg

-- 19 wrz 2012, 18:52 --

No i podaj jakas lokalizacje bo co z tego, ze zglosza Ci sie ludzie z Warszawy jak Ty np. ze Szczecina

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hellbike, zajrzalam do Twoich fotek... podobaja sie. Chwytasz wnetrze.

Ten pan to chyba depreche ostra ma ale fota swietna

http://fc05.deviantart.net/fs71/o/2012/251/6/6/66ca4744da02f87d1124431a7aa05d84.jpg

-- 19 wrz 2012, 18:52 --

No i podaj jakas lokalizacje bo co z tego, ze zglosza Ci sie ludzie z Warszawy jak Ty np. ze Szczecina

Gdyby trafil sie ktos na prawde odpowiedni, moglbym dojechac gdziekolwiek, wiec nie chce mowic o lokalizacji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem, że nie ma się co śmiać, ale proponowanie sesji zdjęciowych osobom cierpiącym na fobię społeczną jest cokolwiek naiwne;) Większość by uciekła sprzed obiektywu, zanim byś zdążył ustawić ostrość, tak to już z wariatami.. Chociaż może się ktoś zgłosi, chętnie zobaczyłabym efekt, bo masz spoko zdjęcia w portfolio. Może rozszerz ofertę o mężczyzn, to zwiększą się szanse powodzenia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jestem (byłem?) zawodowym fotografem, ale nie robiłem nigdy podziału na płeć...

Btw - czyść exif bo są Twoje dane itp.

Mi po prostu robi to roznice. Kontakt z kobietami jest dla mnie znacznie ciekawszy i bardziej absorbujacy, ciekawiej mi sie je fotografuje, ciekawiej oglada na zdjeciach. To taka sama preferencja jak to, ze do zdjec szukam kogos z zaburzeniami, a nie bankiera, faszyste, ksiedza czy muzyka - ale rozumiem, ze akurat w tym jednym, konkretnym przypadku wiele osob bedzie miec problem nie do przeskoczenia - i zupelnie mnie to nie obchodzi.

Odnosnie danych - nie zalezy mi na anonimowosci.

E tam, nie prościej napisać, że chcesz poruchać? 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć Bike. Mi by się przydały jakieś dobre zdjęcia. Na fejsbuka czemu nie?

Choć jak napisałeś, interesują cie kobiety, to na kimś trzeba ćwiczyć warsztat :mrgreen:

Skąd jesteś?

Widzisz też mam potrzeby twórcze, a nie lubię się narzucać więc mam w głowie dużo niezrealizowanych pomysłów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

phii,a co to za sztuka zrobić zdjęcie lasce która nawet na legitymacyjnym wygląda zayebiście.

sztuką jest złapać coś fajnego w kimś z pozoru zupełnie przeciętnym.

dla fotografa ma być 'ładna' każda osoba która stanie przed obiektywem,Helmut Newton jeszcze nie jesteś żeby robić kastingi dla panien zaspokajających twe specyficzne gusta ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

phii,a co to za sztuka zrobić zdjęcie lasce która nawet na legitymacyjnym wygląda zayebiście.

sztuką jest złapać coś fajnego w kimś z pozoru zupełnie przeciętnym.

dla fotografa ma być 'ładna' każda osoba która stanie przed obiektywem,Helmut Newton jeszcze nie jesteś żeby robić kastingi dla panien zaspokajających twe specyficzne gusta ;)

swoje uwagi prosze skonsultowac z moim rzecznikiem:

sciana.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi