Skocz do zawartości
Nerwica.com

czat glosowo-kam. na Spikeria (Forumowy)

Ivann

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Założyłem na stronie Spikeria.pl pokój tego forum.

Poczytałem troche forum, zauważyłem że organizujecie różne konferencje przez skype i wpadłem na taki pomysł.

Pokój zamkniety elegancko na hasło. Link - http://spikeria.pl/room/nerwica_com

haslo: nerwica123

Nie wiem do jakiego działu sie ten temat nadaje, ewentualnie niech moderator czy administrator go przeniesie gdzie trzeba. A co do pokoju to przosze o kontakt adminów. A forum głównie czytałem, teraz mam czas to sie zarejestrowałem.

Szacunek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem czego link do pokoju ktoś edytował i skasował bo niby teraz kto pokój znajdzie, no chyba że sie tak dzieje z automatu, nie wiem.

-- 27 mar 2012, 01:14 --

to wam napisze ze pokój sie nazywa " Nerwica com "

-- 27 mar 2012, 06:27 --

jeszcze jedna kwestia i niech mi sie ktoś z tego wytłumaczy. Dlaczego, pewnie moderator, dał ten temat do działu którego nawet nie widać dla zarejestrowanych?? Bo przecież wiekszość czyta forum a sie nie rejestruje.

Po za tym dlaczego akurat do "poznajmy sie" ?

-- 27 mar 2012, 06:28 --

którego nawet nie widać dla zarejestrowanych??

pardon, nie widać dla niezarejestrowanych

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Śpieszę z odpowiedziami:

Ad.1 Link został automatycznie ocenzurowany przez zabezpieczenie przeciwbotowe, gdyż najwyraźniej została zawarta w nim fraza, która pojawiała się już w przeszłości w linkach zawierających spam.

Ad.2 Temat został przeniesiony do działu "Poznajmy się", gdyż najbardziej odpowiada specyfice tego działu. Dział ten jest niewidoczny dla osób niezarejestrowanych, aby chronić prywatność użytkowników, którzy zamieszczają tu dane osobowe, zdjęcia, prywatne dane kontaktowe (e.g. e-mail, gg, skype) itd.

Ad.3 Jeśli ktoś chce w pełni uczestniczyć w życiu forum, zachęcamy do rejestracji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi