Skocz do zawartości
Nerwica.com

"JĘCZARNIA"-czyli muszę się komuś wyżalić!

magdasz

Rekomendowane odpowiedzi

Hej.

Nie wiem,czy mnie pamiętacie,pisałam tu kiedyś...

Jestem już po psychologach,testach itp. Czeka mnie jeszcze tylko psychiatra w poniedziałek. Pani psycholog powiedziała,że dostanę to indywidualne na 99,99%.

Pojutrze Sylwester,a mnie dopadł jakiś dziwny zły humor :(

Mam zaproszenie do mojej koleżanki,będą 3 osoby które znam,a reszta nieznana. Niby wszystko fajnie,nie będę sama.

Cały czas myślę,że oni wcale nie chcą,żebym ja tam była,że woleliby być sami... Chociaż zaprosiła mnie kumpela organizująca Sylwestra i jej siostra.

Nie wiem czemu mnie to tak dręczy...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najgorzej jest jak człowiek sam siebie wykańcza :( I po co myslec o smierci? Ona i tak do każdego prędzej czy pozniej przyjdzie. Próbujmy cieszyć się życiem... tylko jak mam to zrobić jak nie mam nikogo obok siebie a resztka nadziei gwałtownie topnieje?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja mam jakiś jadłowstręt, nawet jak mnie już skręca z głodu to na samą myśl o jedzeniu robi się mi niedobrze i piję herbatę albo wodę, jak jest już bardzo źle to jogurt. Co to ma być?! Lekarz na każdej wizycie pytał o mój apetyt i był jakiś tam a teraz takie coś, więc jeśli lekarz twierdził że mam depresję i teraz jest gorzej to moje leczenie to katastrofa? :/ :/ I spać nie mogę - to też jest powód do jęków bo leki nasenne się kończą, lekarz rodzinny nie chciał nic przepisać i z łaską dostałam receptę na jedno opakowanie leków. Fantastycznie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję sokol48, i do życzeń się dołączam. Tobie też wszystkiego dobrego życzę.

Mój mąż doprowadza mnie już do szału - jak można być tak egoistycznym człowiekiem, żeby patrzeć tylko i wyłącznie na własne potrzeby, innych potrzeby mając gdzieś? Toż to skandal!! żeby potrzeby żony i dziecka były niczym - kompletnie niczym - on musi to, on musi tamto, on chce to, on chce tamto... Jak tak można?!

Wściekła jestem do granic. W takich chwilach wręcz rodzi się we mnie do niego nienawiść - straszne uczucie.

Jeszcze ten Sylwester. Życzenia na nowy rok - ok, ale po co Sylwester? Nie wiem, dlaczego w tym roku mi tak wyjątkowo on przeszkadza, ale jest dla mnie tylko ciężarem - bo pewnie rodzina będzie chciała mnie ściągnąć na Sylwestra do Wawy - nie wiadomo po co. Mam full nauki i nie mam ochoty na spotkania towarzyskie. Chętnie do nich pojadę w innym terminie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem sama w domu i niby mogłabym odpocząć - nikt mnie nie wyzywa, nie skrzeczy nad głową, w końcu jestem sama dla siebie (za czym tęskniłam) - a mimo to strasznie się męczę. Każdy pokłada w nowym roku nadzieję, a ja mam świadomość, że rok ten będzie pod znakiem coraz to gorszych męczarni z mężem... Jeśli zacznie się leczyć - początkowo będzie strasznie rozdrażniony i zagubiony, a więc zero wsparcia i pomocy z jego strony. Nie zacznie - oprócz tego, że również brak wsparcia, to coraz gorsze sytuacje. Jednym słowem męczarnia. Z jednej strony życzyłabym sobie odbudowania rodziny, odbudowania związku, z drugiej rozstania, rozwodu - i to jak najszybciej! Nie mogę się oderwać od tych myśli, nie potrafię skorzystać z szansy, jaką mam, na odpoczynek, wyluzowanie. Tym razem nie płaczę wewnętrznie, tylko zwykłe łzy lecą ciurkiem. :why::why::why::why:

Już mnie głowa od tego boli jak cholera. :cry::cry::cry::cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi