Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

siostrawiatru, przykro mi. :(

Ja mam trzy sunie... kundelka, niedorobionego dobermana i wyżła. Wszystkie adoptowane.

A od zawsze zakochana jestem w ONkach... mamy mała organizacje wspierającą je w potrzebie.

Miałaś PON-a, tak?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zmienny, ale to niedorobiony doberman ( czytaj lekko zkundlony ;) )

oj... no z nią to się nie boję o połnocy wyjść :mrgreen: robi dużo hałasu i odstrasza ludzi... ale gryźć nie umie... jest największą przytulanką i najwierniejszym psem na świecie :Dale ciii.... nikt o tym wiedzieć nie musi :mrgreen:

-- 12 mar 2013, 16:56 --

zmienny, poza tym wracajac do dobermanów... i ras uznawanych za agresywne... wszystko zalezy od własciciela i od jego wiedzy i wychowania tego psa

-- 12 mar 2013, 16:58 --

Saiga, ja Ci mówiła, że nie zapomnę :yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zmienny, ale to niedorobiony doberman ( czytaj lekko zkundlony ;) )

oj... no z nią to się nie boję o połnocy wyjść :mrgreen: robi dużo hałasu i odstrasza ludzi... ale gryźć nie umie... jest największą przytulanką i najwierniejszym psem na świecie :Dale ciii.... nikt o tym wiedzieć nie musi :mrgreen:

-- 12 mar 2013, 16:56 --

zmienny, poza tym wracajac do dobermanów... i ras uznawanych za agresywne... wszystko zalezy od własciciela i od jego wiedzy i wychowania tego psa

-- 12 mar 2013, 16:58 --

Saiga, ja Ci mówiła, że nie zapomnę :yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zmienny, na pewno umie, jak każdy... ale nie ugryzła jeszcze nigdy nikogo. Kwestia wychowania. N pewno gdyby doszło do sytuacji gdyby ktos mnie zaatakował zareagowałaby.

A co do ras agresywnych... rzeczywiscie trzeba mieć twardą rękę ( i nie mówie tu wcale o biciu) trzeba być konsekwentnym, znać się na charakterze danej rasy i z psa rasy ogólnie uznawanej za morderców można "zrobić" wspaniałych towarzyszy. Tylko trzeba wiedzieć jak psa prowadzić. Znam wiele TTB, które są największymi pieszczochami i widząc obcego nie marzą o niczym innym jak tylko o tym by ten obcy je pogłaskał i się pobawił :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zmienny, na pewno umie, jak każdy... ale nie ugryzła jeszcze nigdy nikogo. Kwestia wychowania. N pewno gdyby doszło do sytuacji gdyby ktos mnie zaatakował zareagowałaby.

A co do ras agresywnych... rzeczywiscie trzeba mieć twardą rękę ( i nie mówie tu wcale o biciu) trzeba być konsekwentnym, znać się na charakterze danej rasy i z psa rasy ogólnie uznawanej za morderców można "zrobić" wspaniałych towarzyszy. Tylko trzeba wiedzieć jak psa prowadzić. Znam wiele TTB, które są największymi pieszczochami i widząc obcego nie marzą o niczym innym jak tylko o tym by ten obcy je pogłaskał i się pobawił :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.