Skocz do zawartości
Nerwica.com

Moja historia oraz zbiór pytań w pigułce.

desperat92

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie. To mój pierwszy temat na tym forum bardzo proszę przeczytajcie go dokładnie i udzielcie mi odpowiedzi na trapiące mnie pytania. Na nerwicę natręctw cierpię już z jakiś rok mimo,że predyspozycje do niej miałem już wcześniej. Objawia się u mnie głównie na tle pracy i życia zawodowego. Obecnie kończę papiery rzemieślnicze. Praktykę mam 6 dni w tygodniu. Zostałem osierocony tydzień temu a z pensji uczniowskiej mieszkania nie opłacę. Mam fobię na tle czynności które wykonuje w pracy. Jestem desperatem. I tutaj zbiór pytań w pigułce. Czy być może jest to coś nie tak z mózgiem? Co sądzicie o asertinie 50 ? ja biorę 3 tabletki od połowy roku i nie czuje poprawy. Czy ktoś z was wyszedł już z tego? Jak wy funkcjonujecie z tą chorobą? Macie jakąś pracę? Co wam pomogło ? Czy ta choroba może przejść z czasem ? Ile trzeba czekać na ośrodek leczenia nerwic? I jak wygląda tam leczenie? Czy przysługuje mi jakaś renta? ze względu,że jestem niezdolny do pracy ? Macie jakiś lek psychologa psychiatrę godnego polecenia? I co wyrokujecie ambitnemu 18 latkowi ze zrytym procesorem? Jeśli ma ktoś ochotę porozmawiać niech pisze na moje gg 25863405

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najlepiej idź do psychologa, on ci pomoże znaleźć przyczynę(wł.przyczyny), bo to się nie bierze znikąd.

Będziesz musiał przeanalizować trochę siebie i swoje życie...

asertin u mnie działał, ale dopiero po pewnym czasie...(2m-ce), więc skoro nie widzisz poprawy tym bardziej znajdź dobrego psychologa.

Można z tym funkcjonować, ale strasznie trudno...

Piszesz "ambitnemu", czy przypadkiem nie za bardzo?

Dasz rade!

Pozdrawiam!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi