Skocz do zawartości
Nerwica.com

programy do Irca

Korba

Rekomendowane odpowiedzi

jestem nowa w Ircowych programach, przez modowaniem korzystałam z wejścia przez forum, ale ono nie udostępnia mi ważnych funkcji. zainstalowałam x-chata i wygasł mi po 30 dniach, kiedy go wreszcie obczaiłam :( no kurka mam płacić teraz za program do Irca? poradźcie. nie znam się na tych programach..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Korba, Kasiu, spokojnie. ;)

Ja na początku tez nie widziałam i odinstalowywałam, zainstalowałam mIRCA, skończył się okres trialowy i myślałam że już nie pójdzie, wtedy znowu zainstalowalam xchata :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

shadow_no, logi z roku 2009.... :105:

Kasia, a program tylko wydaje się taki piękny... większosć działa na komendy, czyli nie masz przycisków banlist, nie widzisz listy użytkowników... musisz wpisac odpowiedni kod :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

najważniejszy jest /BAN!!!! :D:P

ps. nie napisałes jakie komendy się wpisuje, zeby się w ogóle z serwerem połączyć... ja się tego na pamięć uczyłam :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Basia, wiem, że to tylko na komendy, zrozumiałam jak Tomek napisał, że bez myszki czy jakoś tak XD

ale dalej... to oczywiście, wiem o czym mówicie XD

-- 02 mar 2011, 00:52 --

i w sumie dalej nie wiem, co se zainstalować. a już mogę. mam nowego lapka. to znaczy nie całkiem nowego, bo wojtusiowego. z podświetlaną klawiaturą. czy mówiłam już, że z podświetlaną klawiaturą? nie? mam lapka z podświetlaną klawiaturą :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi