Skocz do zawartości
Nerwica.com

Napiszcie mi co o mnie myślicie,ale naprawdę.

depresyjny86

Rekomendowane odpowiedzi

Pozwolisz Linko,że tak po kolei na każde pytanie ;) :

Dlacego uważasz, że jesteś gorszy?

Bo nie potrafię być taki jak większość ludzi,nie potrafię być taki zsocjalizowany jak inni,mój kontakt z ludżmi jest baardzo słaby,nawet już ze swoim bratem nie umiem rozmawiać..

Na terapii zachowuję się jak jakiś debil,niczego konkretnie nie potrafię powiedzieć,co chwilę muszę tłumaczyć co mam na myśli - zresztą jak już ktoś z innych ludzików o coś się mnie zapyta to jest tak samo.Ludzie mnie traktują jak kosmitę,bo nie jestem taki jak inni,wolą do mnie nie podchodzić..bo po co,a kiedy ja próbuję wejść w interakcje słowną :mrgreen: z kimś,to nie potrafię znależć tematu,mam pustkę w głowie...

Niektórzy ludzie rozmawiają ze mną na realu z litości,widać to po tym jak mnie traktują i w jaki sposób się do mnie odzywają...Zwłaszcza to się nasiliło po tym kiedy głośno zacząłem mówić o swojej nerwicy na studiach...

Najgorsze to,że nie mam tak jak inni,że kiedyś byli zdrowi i normalnie funkcjonowali wśród ludzi....Ja zawsze byłem taki,jaki jestem,niestety...przez to ciągle miałem problemy na różnych etapach swojego życia...których konsekwencją było pojawienie się zaburzeń lękowo - depresyjnych.Kiedyś miałem siebie za kogoś fajnego...mimo tych wszystkich obelg które leciały pod moim adresem....Chcialbym zaznaczyć,że nawet w tym okresie kiedy siebie akceptowałem,nie dawało mi to żadnych plusów w stylu,że funkcjonowałem normalnie.Nie,zawsze było u mnie inaczej niż u innych.

Nigdy nie miałem przyjaciół,znajomych na realu,czy chociażby dobrych kolegów,nie mówiąc już o kobietach.Jestem cholernie niedojrzały,mocno zaburzony jeżeli chodzi o prawidłowy rozwój człowieka - każda jakaś praca manualna w moim wykonaniu to porażka totalna...

Nie rozumiem prostych zwrotów,poleceń,ironii o czym pewnie Linko kiedyś się przekonałaś czytając mnie na czacie albo na forum:)

Jak ktoś coś mi każe zrobić,coś załatwić, to nie wiem co mam robić,czuję się zagubiony jak małe dziecko...tak mam z pracą magisterską teraz,totalnie ją spierdoliłem,było by dla mnie lepiej gdyby ktoś dał mi temat do wyboru....a,że niestety ja sobie wymyśliłem glupi temat,teraz nie wiem czy w ogóle tą pracę napiszę...

Dobra troche za długi ten post...jeszcze odpowiem tylko:

Co cię obchodzi nasze zdanie? My nie jesteśmy ważni.

Zacznę od tego,że przywiązuję się strasznie do ludzi,którzy okazują mi choć trochę dobroci.Do osób które rozmawiają ze mną bezinteresownie...

Wszyscy(Ty Linko,Domi,Iza,Doksy,Korba,Teta,Shad,Godless i wielu wielu innych) jesteście dla mnie bardzo ważni...zależy mi na Waszym szczęściu i w ogóle na Was.

-- Pt lut 18, 2011 3:14 am --

No i Wasze zdanie jest dla mnie ważne,również Twoje Linko bo masz bardzo racjonalne spojrzenie na ludzkie sprawy,i nie boisz się komuś powiedzieć,że jest taki i taki,i że musi nad czymś popracować.

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Darek, widzisz, ale Twoim problemem nie jest kontakt z nami, nasza opinia o Tobie. Tylko kontakt z innymi ludźmi. A generalnie kontakt jakikolwiek odbywa się również poprzez to, co Ty sam myślisz o sobie. Darku, ludzie widzą Cię tak, jak im siebie pokazujesz, traktują Cię, jak Ty siebie sam traktujesz. Zobacz co masz napisane w podpisie

Jeżeli ktoś chce mi powiedzieć,że mnie nienawidzi lub chce na mnie się wyrzygać,proszę bardzo
. Dajesz tym znać, że na to zasługujesz. Że tak uważasz. A dlaczego nie napiszesz "jeśli ktoś ma ochotę zagadać, to zapraszam :)"

Druga sprawa - nie traktuj swojej inności jako wady. To jesteś TY, taki jaki jesteś, inny nie znaczy gorszy. To jest Twoja osobowość, to jest Twoja wyjątkowość! Spróbuj tę inność przekształcić w swój atut. Ja nad tym pracuję całe życie. I szczerze mówiąc, wcale nie chcę być taka jak inni, jak wszyscy. Nie chcę cierpieć, nie chcę by moje zaburzenie było przeszkodą w moim życiu, ale nie chcę być identyczna jak wszyscy inni ludzie stąpający po ziemi. Zresztą to jest chyba niemożliwe.

Każdy jest inny w pewnym sensie, nawet Ci, którzy są według Ciebie "normalni", mogą w środku bardzo cierpieć.

Trzymaj się, i nie tenteguj w głowie za bardzo na ten temat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Darek, widzisz, ale Twoim problemem nie jest kontakt z nami, nasza opinia o Tobie. Tylko kontakt z innymi ludźmi. A generalnie kontakt jakikolwiek odbywa się również poprzez to, co Ty sam myślisz o sobie. Darku, ludzie widzą Cię tak, jak im siebie pokazujesz, traktują Cię, jak Ty siebie sam traktujesz. Zobacz co masz napisane w podpisie
Jeżeli ktoś chce mi powiedzieć,że mnie nienawidzi lub chce na mnie się wyrzygać,proszę bardzo
. Dajesz tym znać, że na to zasługujesz. Że tak uważasz. A dlaczego nie napiszesz "jeśli ktoś ma ochotę zagadać, to zapraszam :)"

Dokładnie to samo Ci tłukę do głowy Daro ! :) widzisz, nie tylko ja tak myślę :)

i zmień ten podpis, błagam Cię!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

człowiek nerwica, kasa w kieszeń i do stylisty .

Albo poproś dziewczyn ,powysyłaj im foty i niech pomogą Ci wybrać jakiś image .

Przestań brzydko o sobie mówić ( pisać i myśleć ) I pielęgnuj swoje silne strony ; intelekt ,sarkazm,nawet trochę widzę opanowania w Tobie .

I będzie GOOD

:mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Daro mów mi Julek ...albo nie ,lepiej Królu Julianie ..hmmm albo nie pradawni Bogowie tak się do mnie zwracają ...wiec mów mi Wasza wysokość Królu Julianie ( nie życzę sobie ogoniasty ) no w ostateczności może być Piotrek :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Darek, zmień ten podpis, SERIOUSLY

fajny z Ciebie kolo

mówiłam Ci już wcześniej odnośnie Twojego zdania - wcześniej często przytakiwałeś, teraz widze spoooorą poprawę

troszkę pracy nad sobą i się nie odgonisz od babeczek :mrgreen:

-- 19 lut 2011, 19:45 --

albo trafi Ci sie, jak mnie :oops:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Daro jak ten podpis widzę to żółć mnie zalewa ...chcesz mnie wysłać do weterynarza ? A niby gdzie w tym kraju jest fachman od lemurów ???

W Chrząszczyżewoszycach, powiat Łękołody :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

człowiek nerwica, zastanowiłem się i myślę, że jednak możesz zadać. Ale upewnij się jeszcze. Wystarczy zgoda wszystkich funkcyjnych lub 10000 dowolnych Użytkowników.

:mrgreen: i darmowa porcja spaghetti dla wszystkich 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

człowiek nerwica, zastanowiłem się i myślę, że jednak możesz zadać. Ale upewnij się jeszcze. Wystarczy zgoda wszystkich funkcyjnych lub 10000 dowolnych Użytkowników.

:mrgreen: i darmowa porcja spaghetti dla wszystkich 8)

:time: ..i bilet do kina + popcorn :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

człowiek nerwica,

proponuje zacząć od ; Poznam jakąś dziewczynę do pogadania na GG . A później napisz coś o sobie ,czym się interesujesz ,co lubisz ,czego nie cierpisz ?

PS z racji płci ,powinieneś odpisywać na istniejące juz oferty do pogadania :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi