Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nowy kanał na IRCu

shadow_no

tak czy nie  

13 użytkowników zagłosowało

1. 1. tak czy nie

• tak
      10
    • nie
      3

Rekomendowane odpowiedzi

Ja naprawde nierozumiem czemu osoby ktore wiedza ze sa niemile widziane ciagle tu wlaza. Corl przeszedl samego siebie szukajac IP, nazwisk i peselow osob z irca ostatnio rzekomo do jakiejs recepty... jak wyszlo najaw to oczywiscie zaslonil sie tym ze zartowal... Naprawde nie chodzi o to ze zaglusza wszystkich tylko o to ze jest nieprzyjemny... nie wiem czy znajdzie sie choc jedna osoba ktora powiedzialaby ze go lubi. nOOmis tez lubi pierdolic kocopoly od rzeczy a jak juz wejdzie na jego skrzywione wyobrazenie o patriotyzmie to tez jest nieprzyjemnie... o Mo sie nie wypowiadam ale widze ze tez lubi wsadzic kij w mrowisko just for fun...

Zaglada ostatnio sporo nowych osob na kanal, maja problemy, chca pogadac ale widzac to co sie dzieje albo sie nie odzywaja albo wychodza i nie wracaja. Nowy kanal tez nie rozwiaze tego problemu bo mimo tego ze mozemy pogadac w swoim gronie to przy czytaniu ich tekstow czlowiekowi usmiech z geby znika... a moze tylko ja tak mam?

edit: Darek zdobywasz odznake trola tygodnia za wypowiedzi w tym watku.. ;P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mysle ze pisanie iz byloby sie dumnym ze skakania po glowach homoseksualistow lapie sie pod powod do bana. Ze o czepianiu sie doksy co wejscie nie wspomne... (a Ty Baska ze tez sie dajesz prowokowac temu gowniarzowi ;P)

W dodatku takim zachowaniem ploszy sie ludzi z kanalu, dzisiaj np Agulka35...

To nie kwestia banowania nielubianych osob tylko usuwania podmiotow ktore ten kanal zatruwaja... Nie mylmy przyczyny ze skutkiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oczywiście że nie kwestia banowania osób których nie lubimy. chyba by już ich tu dawno nie było :mrgreen: najlepszym dowodem na to że zasługują na bana jest to , że inny użytkownicy widzą co się dzieje i zgadzają się z tym, że nie da się normalnie pogadać bo zaraz wszystko schodzi na krzywdę jaką im wyrządzamy przywracając do porządku i BEZPODSTAWNIE ATAKUJĄC ICH OSOBY.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi